Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ξεφυλλίζοντας την Ιστορία

❱❱ Περίπτερο – μουσείο και έκθεση βιβλίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης από τον «Δημοκρατικό Τύπο»Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι επισκέπτες από τη λειτουργία του περιπτέρου – μουσείου Τύπου που δημιούργησε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης ο «Δημοκρατικός Τύπος» σε συνεργασία με το Αθηναϊκό / Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ).

Οι δεκάδες Θεσσαλονικείς που επισκέφτηκαν το περίπτερο κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του θαύμασαν τα μοναδικά ιστορικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Εστία» από το 1894 και ενημερώθηκαν για την ημερήσια εφημερίδα «δημοκρατία», την «κυριακάτικη δημοκρατία», την εβδομαδιαία «Ορθόδοξη Αλήθεια» και την «Espresso».

f3 ioannis manolasΕπίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο των βιβλίων ιστορικού και πολιτικού περιεχομένου που κυκλοφορούν από τον όμιλό μας στην ξεχωριστή έκθεση βιβλίου που έχει στηθεί, ενώ παράλληλα προμηθεύτηκαν τις ειδικές και τις περιοδικές εκδόσεις του ΑΠΕ / ΜΠΕ, οι οποίες διανέμονται δωρεάν, και έλαβαν απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν σχετικά με το ειδησεογραφικό έργο του πρακτορείου.
«Είναι πραγματικά μοναδικό το περίπτερο το οποίο προβάλλει τον έντυπο Τύπο, την ιστορία του και τη συνέχειά του, σε μια περίοδο που κυριαρχεί το ίντερνετ και χάνονται τα παραδοσιακά μέσα» αναφέρει ο Γιώργος Ψάλτης.

Φανατική αναγνώστρια

«Είναι πολύ καλή η έκθεση βιβλίου μαζί με τις εφημερίδες. Τα παιδιά μας διαβάζουν βιβλία, δεν μένουν στο τάμπλετ και πιστεύω ότι θα έρθουν να γνωρίσουν τις εκδόσεις σας» λέει η Αννα Καϊτζή. Φανατική αναγνώστρια των βιβλίων που προσφέρει η «Ορθόδοξη Αλήθεια» δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Χρύσα Τσόρμπα:

«Παίρνω κάθε εβδομάδα την “Αλήθεια” και έχω στη βιβλιοθήκη μου όλα τα βιβλία που προσφέρετε. Είναι πολύ καλό που δημιουργήσατε αυτό το περίπτερο και μπορεί να ενημερωθεί ο κόσμος για τις εκδόσεις σας και να προμηθευτεί τη λίστα με τα βιβλία σας» τονίζει η κυρία Τσόρμπα.

f3 hrysa tsormpa

Θερμά συγχαρητήρια μας έδωσε και ένας άλλος αναγνώστης μας, ο Ιωάννης Μανωλάς. Το (γυάλινο) περίπτερο, που βρίσκεται στον «Κήπο της Αμμου», δίπλα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θεσσαλονίκης (μετά το «Μακεδονία Παλλάς»), λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα. Οι συνεργάτες μας με χαρά θα σας ξεναγήσουν εντός του περιπτέρου, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...