«Βγάζω 9.000 € τον χρόνο χωρίς να κάνω sex»

❱❱ Φοιτήτρια μεταμορφώνεται το βράδυ σε sugar baby, βγαίνει ραντεβού με επιχειρηματίες, αλλά δεν τους αφήνει να την αγγίζουν Φοιτήτρια το πρωί, sugar baby το βράδυ είναι η 19χρονη Ρόουζ Κλίφορντ από τη Βρετανία, η οποία χρεώνει αγνώστους έως και 170 ευρώ για ένα ραντεβού μαζί της, χωρίς μάλιστα να παρέχει σεξ, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιθυμητή ρευστότητα.

Η Κλίφορντ, αν και σπουδάζει ξένες γλώσσες, δείχνει να έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην οικονομική διαχείριση, αφού, όπως λέει, κερδίζει σχεδόν 9.000 ευρώ τον χρόνο από αυτό, μεγάλο μέρος των οποίων τα αποταμιεύει για να αγοράσει το δικό της σπίτι. «Μέχρι στιγμής από τα χρήματα που έχω βγάλει έχω πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου, έχω αγοράσει ακριβά παπούτσια και τσάντες και έχω βάλει και ένα ποσό στην άκρη» δηλώνει.

Η ίδια υποστηρίζει ότι τα ραντεβού της είναι απολύτως αθώα και δεν περιλαμβάνουν τίποτα περισσότερο από μια φιλική κουβέντα στη διάρκεια του δείπνου, αφού, όπως λέει, απαγορεύει αυστηρά το άγγιγμα. «Οι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνω είναι συνήθως ευκατάστατοι επιχειρηματίες γύρω στα 50, στην πλειονότητά τους διευθυντές ή διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων επιχειρήσεων» εξηγεί η 19χρονη κοπέλα, η οποία γνωρίζει τους «πελάτες» της μέσω του dating site What’s your price.

Τη στηρίζει η οικογένεια

Οι φίλοι και η οικογένειά της είναι πολύ υποστηρικτικοί σε αυτό που κάνει, αν και, όπως λέει, ανησυχούν για την ασφάλειά της. «Τους ενημερώνω πάντοτε πού πηγαίνω ή με ποιον θα είμαι, γιατί θέλουν να ξέρουν ότι είμαι καλά. Κάθε φορά που δέχομαι μια προσφορά μέσω του site ελέγχω το προφίλ τους για να δω τι ψάχνουν. Οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ ανοιχτοί ως προς αυτό που ζητούν» αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.