Παιδόφιλος νάνος δεν φυλακίστηκε λόγω ύψους

❱❱ Ο 26χρονος Μπράιαν Αντονι Μπόουεν από το Γουέλσπουλ της Ουαλίας, ο οποίος προσπάθησε να αποπλανήσει μέσω του διαδικτύου δύο ανήλικα κορίτσια, λόγω του ύψους του γλίτωσε τη φυλακή. Δικαστήριο της Ουαλίας τον καταδίκασε σε 48 εβδομάδες φυλάκιση με αναστολή, με το σκεπτικό ότι «θα περνούσε πολύ δύσκολα στη φυλακή».

Ο παιδόφιλος νάνος, μεταξύ του Ιουλίου και του Οκτωβρίου του 2015, προσέγγισε στο facebook μια 13χρονη και μια 15χρονη, ζητώντας τους να κάνουν σεξ μαζί του και να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες του. Μάλιστα στη 15χρονη υποσχόταν να κάνει σεξ μαζί της την ημέρα των γενεθλίων της ως δώρο. Οταν συνελήφθη, ο Μπόουεν υποστήριξε ότι νόμιζε πως οι ανήλικες ήταν 16 ετών, ηλικία που αποτελεί το κατώτερο επιτρεπτό όριο για σεξουαλική επαφή, αλλά αργότερα ομολόγησε τις πράξεις του.

Κατά την ανάγνωση της καταδικαστικής απόφασης ο δικαστής του Βασιλικού Δικαστηρίου του Μολντ, Ρις Ρόουλαντ, περιέγραψε τον Μπόουεν ως «μικρό στο ύψος και συναισθηματικά ανεπαρκή», χαρακτηριστικά που θα είχαν ως συνέπεια η ζωή του στη φυλακή να είναι πολύ δύσκολη, σύμφωνα με τη «Sun». Νωρίτερα ο δικηγόρος του Μπόουεν είχε ζητήσει να μη φυλακιστεί, επικαλούμενος «μαθησιακές δυσκολίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...