Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

24χρονη αεροσυνοδός από το Ναύπλιο έγινε η βασίλισσα του… Θεσσαλικού Κάμπου

❱❱ Η μεγάλη νικήτρια του 4ου Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Καρδίτσα, κατάγεται στην πραγματικότητα από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο. Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μιλώντας στην «Espresso» η 24χρονη Μαρία Μπολώση εξηγεί τα πώς και τα γιατί! «Δεν αποτελούσε προϋπόθεση του διαγωνισμού να είσαι Θεσσαλή, αν και όλες οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες ήταν ντόπιες! Εγώ κατάγομαι από το Ναύπλιο και ταξίδεψα από την Αθήνα -όπου μένω από τα 17 μου- για τέσσερις μέρες στην Καρδίτσα και γύρισα με το στέμμα!» αποκαλύπτει η beauty queen και συνεχίζει: «Δεν αντιμετώπισα καμία αρνητική συμπεριφορά ή φθόνο από τις άλλες κοπέλες! Ολες με συμπάθησαν πολύ και όταν πήρα τον πρώτο τίτλο με αγκάλιασαν συγκινημένες!»

Η Μαρία πήρε μέρος στα θεσσαλικά καλλιστεία έπειτα από προτροπή μιας συναδέλφου της που κατάγεται από την Καρδίτσα και την ενημέρωσε για αυτόν τον διαγωνισμό. «Επέμενε και η μαμά μου να πάω. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω!» σχολιάζει. Οσον αφορά τη ζωή της πριν και μετά τη στέψη; Είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και με πολλές αντιθέσεις! «Εχω σπουδάσει σχέδιο μόδας! Δούλεψα ενάμιση χρόνο στον οίκο Celebrity Skin ως βοηθός του Δημήτρη Στρέπκου και κάποιες φορές και ως μοντέλο στις επιδείξεις.

Ο Δημήτρης είναι πολύ προστατευτικός με την ομάδα του, βοηθάει πολύ, δίνει ευκαιρίες στους νέους. Μου αρέσει η μόδα και θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύω ως αεροσυνοδός γιατί οι οικονομικές απολαβές είναι καλύτερες! Στο μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου και στην ηθοποιία. Μάλιστα, έχω λάβει μέρος ως κομπάρσος στα “Κλεμμένα όνειρα” και στους “Συμμαθητές” και μου άρεσε πολύ!» αναφέρει.

Και παρότι πανέμορφη, όπως μας εξομολογήθηκε, η αυτοπεποίθησή της είναι σε μέτρια επίπεδα: «Εχω μέτρια αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι το πρόσωπό μου δεν είναι αψεγάδιαστο. Εχω ατέλειες. Η μύτη μου δεν είναι γαλλική, όπως θα ήθελα! Πιο παλιά ήμουν έτοιμη να κάνω πλαστική. Αλλαξα γνώμη όταν η μαμά μου μού είπε: “Εγώ έτσι σε γέννησα και έτσι θέλω να μείνεις”!»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα