Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Χαντίντ και Τζένερ: Από το catwalk στις Μπαχάμες!

❱❱ Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ στο εξωτικό νησί με αφορμή τα γενέθλια της φίλης τους Χέιλι ΜπόλντουινΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Επειτα από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς στις πιο hot πασαρέλες του κόσμου, η Μπέλα Χαντίντ και η Κένταλ Τζένερ είχαν ανάγκη και με το παραπάνω μερικές ημέρες απόδρασης. Και η αφορμή δεν άργησε να έρθει.

Η διάσημη «κολλητή» τους Χέιλι Μπόλντουιν αποφάσισε να γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της με ένα ταξιδάκι στις Μπαχάμες μαζί με μερικές από τις καλύτερες φίλες της.

Η εκδρομή αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεκούραση για την 21χρονη Χαντίντ, η οποία είχε μόλις γυρίσει από το σόου της Victoria’s Secret στη Σανγκάη, αλλά και για την 22χρονη Τζένερ, η οποία συμμετείχε στα περισσότερα σόου των εβδομάδων μόδας του φθινοπώρου. Καλεσμένες της Μπόλντουιν ήταν επίσης η Τζάστιν Σκάι, η Ρένελ Μεντράνο, η Καμίλα Μορόνε και η Ιζαμπέλα Μπεσκάρντ, οι οποίες απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα των τροπικών νησιών από την άνεση του πολυτελούς γιοτ τους, φροντίζοντας παράλληλα να τροφοδοτούν το Instagram με στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Πόζαραν προκλητικά

Φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, που δεν άφηναν πολλά στη φαντασία, τα κορίτσια πόζαραν προκλητικά άλλοτε πάνω στο γιοτ, επιδεικνύοντας τα ατέλειωτα πόδια τους και τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς τους, κι άλλοτε στις χρυσαφένιες αμμουδιές.

Η Κένταλ Τζένερ, μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφία της ίδιας και της Χαντίντ, πλάτη, ώστε να φανούν τα στρινγκ μαγιό τους, ενώ η Μπέλα ανέβασε λίγο αργότερα βίντεο στο οποίο καταγράφει την ανέλπιστη συνάντηση της παρέας με μια αγέλη αγριογούρουνων που κολυμπούσαν στα κρυστάλλινα νερά με τη χιουμοριστική λεζάντα «είμαι νεκρή».

Λίγες ώρες αργότερα τα κορίτσια έφυγαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να προλάβουν τις πτήσεις επιστροφής τους προς διαφορετικούς προορισμούς.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα