Εκπληξη γενεθλίων για τον Μάνο Παπαγιάννη

❱❱ Γενέθλια επί σκηνής για τον Μάνο Παπαγιάννη! Με μια απίθανη έκπληξη ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στον σύζυγό της η Αγγελική Δαλιάνη. Η πρωταγωνίστρια, αν και γέννησε πρόσφατα το δεύτερο παιδάκι της, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο και στο τέλος του έργου ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας το «Happy Birthday» με μια λευκή τούρτα! 

Ο Μάνος μετά το αρχικό ξάφνιασμα συγκινήθηκε πολύ, έσβησε το κεράκι και αγκάλιασε την αγαπημένη του μπροστά στο κοινό, που τους αποθέωσε με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. «Ο Μάνος ξεχνάει τα γενέθλιά του και των άλλων» εξομολογήθηκε η Αγγελική Δαλιάνη μπροστά στις κάμερες προκειμένου να πειράξει τον άντρα της για την αφηρημάδα του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...