Δύο «φύλακες άγγελοι» έσωσαν τον Πανούση

❱❱ Γιατροί κράτησαν ζωντανό τον καλλιτέχνη όταν εκείνος κατέρρευσε στη σκηνή! Την ώρα που ήταν στο ασθενοφόρο έπαθε ανακοπή Δύο γιατροί που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες όταν ο 63χρονος καλλιτέχνης κατέρρευσε στη σκηνή, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής.

Οι «σωτήρες» του Τζίμη Πανούση αναμετρήθηκαν με τον χρόνο που μετρούσε αντίστροφα και κατάφεραν έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν ζωντανό μέχρι να τον παραλάβουν οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου. Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ελπίς» και, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή μετά την ανακοπή που υπέστη κατά τη μεταφορά του στην κλινική.

Ξημερώματα Σαββάτου, το κλαμπ Κύτταρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που γελούσε με την καρδιά του από τα πιπεράτα σχόλια και το καυστικό χιούμορ του Τζίμη Πανούση στο νέο του… γελοιόδραμα με τίτλο «Ολοι οι χαζοί μπορούμε».
Ο καλλιτέχνης ήταν στα μεγάλα κέφια του και το stage σειόταν από τις μουσικές και τις… θανατηφόρες ατάκες του. Κι ενώ η παράσταση ήταν σε εξέλιξη με τα έντονα φώτα να εστιάζουν στη σκηνή, τον καπνό από τα τσιγάρα να δημιουργεί ατμόσφαιρα, τα τσουγκρίσματα των ποτηριών να ηχούν στον χώρο, ο δημιουργός ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε έτσι απλά, αναπάντεχα και εκτός… σεναρίου.

Εφιάλτης

Μουσικοί, τεχνικοί, προσωπικό αλλά και θαμώνες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους μπροστά σε αυτό το θέαμα. Το γλέντι ξαφνικά μετατράπηκε σε εφιάλτη, οι μελωδίες σταμάτησαν, τα φώτα άναψαν και κάποιος φώναξε για ασθενοφόρο. Οι συνεργάτες του έτρεξαν δίπλα του, ενώ ο κόσμος σοκαρισμένος μαζεύτηκε στα πρώτα τραπέζια αγωνιώντας για τη ζωή του Τζίμη Πανούση. «Εναν γιατρό, έναν γιατρό…» ψέλλισε μια γυναίκα.

Οι δύο διασώστες γιατροί που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό ανέβηκαν τρέχοντας στη σκηνή και ζήτησαν να απομακρυνθεί ο κόσμος. Επεσαν πάνω του κάνοντας καρδιοαναπνευστικές ανανήψεις προσπαθώντας να τον κρατήσουν στη ζωή, την ώρα που οι θαμώνες του κέντρου παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα! Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα και παρέλαβε τον ασθενή εν μέσω χειροκροτημάτων κι ευχών για γρήγορη ανάρρωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...