Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Έδωσε της «Ιτιάς» και κατάλαβε ο Κουτσούμπας στα Ανώγεια!

❱❱ Ο γ.γ. του ΚΚΕ χόρεψε τσάμικο φορώντας  στους ώμους του το παραδοσιακό κρητικό μαντίλι «Iτιά, ιτιά, μέσα στο ρέμα, πως σ’ αγαπώ δεν είναι ψέμα».

Ο «κόκκινος μάγκας» της Βουλής, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, της… έδωσε και κατάλαβε της «Ιτιάς», όταν σηκώθηκε και χόρεψε στην Κρήτη.

Πήγε στα Ανώγεια περιοδεία και, μόλις ήρθε η αφιέρωση στον Ρουμελιώτη πολιτικό, εκείνος ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα λεβέντικο τσάμικο, αφήνοντας άφωνους τους φίλους του τους Κρητικούς οι οποίοι ήθελαν να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον γ.γ. του ΚΚΕ. Φορώντας, μάλιστα, το παραδοσιακό μαντίλι στους ώμους του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νίκου Ξυλούρη, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που γινόταν στη μνήμη του Ανωγειανού λαϊκού αγωνιστή και ποιητή Μίχαλου Σταυρακάκη.

Το συγκρότημα, λοιπόν, του απογόνου του Βασίλη Σταυρακάκη έπαιξε κλαρίνο μόνο για τον γενικό γραμματέα, που… ξεσηκώθηκε υπό τους ήχους του. Είναι ωραίος μάγκας ο Δημήτρης Κουτσούμπας· αθόρυβος και αποτελεσματικός.

—-

Πιο φωτεινή και από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

sdyhstyh 3

❱❱ Γιώργο μου, τώρα που εσύ θα διεκδικήσεις τη δημαρχία της Αθήνας, δεν δίνεις τα «κλειδιά» του Αμαρουσίου στο Μαρινάκι σου; Και το λέω γιατί στην προχθεσινή γιορτή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαρούσι η Μαρίνα έλυνε και έδενε στη σκηνή δίπλα στον σύζυγό της και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη. Φορώντας τα αγαπημένα της κατάλευκα ρούχα, ήταν πιο πολύ φωτεινή εκείνη από ό,τι το δέντρο. Μήπως να το σκεφτείτε οι δυο σας; Της πάει απόλυτα!

—-

Βολές Λυκούδη και σε Σταύρο

❱❱ Δεν «τα ρίχνει» μόνο στη Φώφη αλλά και στον Σταύρο ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής του Ποταμιού, σε σχέση με το θέμα του ονόματος του νέου φορέα. «Στον τίτλο συμβολίζονται και αντανακλώνται οι προγραμματικές αρχές, τα στοιχεία της φυσιογνωμίας και της πολιτικής του κόμματος που διαμορφώνεις» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη φορά που η Γεννηματά και ο Θεοδωράκης αποφασίζουν μόνοι τους, χωρίς καν να συζητήσουν το θέμα με τους άλλους επικεφαλής κομμάτων ή τους άλλους υποψηφίους. Η πρώτη ήταν με τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες, η δεύτερη είναι με τον τίτλο, ο οποίος τίτλος, εφόσον καθιερωθεί, έστω έως το συνέδριο, και μπει και στις μετρήσεις κ. τ. λ., κατά κάποιον τρόπο προκαταλαμβάνει και τις αποφάσεις του συνεδρίου». Εν ολίγοις: «Παίζουν τα κλαρίνα στο ΚΙΝ.ΑΛ. (Κίνημα Αλλαγής) και θα φανεί ποιος θα χορέψει»!

—-

Εχει «φύλακα άγγελο»!

sdyhstyh 2

❱❱ Ολυμπιονίκης, πρώην υπουργός, νυν βουλευτής της Ν.Δ. αλλά κι ένας μπαμπάς «μάλαμα»! Αυτά είναι τα «κοινής λήψεως» προσόντα του Κώστα Κουκοδήμου, μόνο που για την κόρη του, την Αθανασία, μετρά το «υπέροχος πατέρας», όπως λέει. Η Αθανασία είναι ο θηλυκός… Κουκοδήμος, αφού είναι ήδη μια σπουδαία αθλήτρια του στίβου στο άλμα εις μήκος. Από φέτος, όμως, είναι και πρωτοετής φοιτήτρια, κι έτσι ο μπαμπάς της βρίσκεται στο πλάι της, ως φύλακας άγγελος, στον δρόμο που ανοίγει τώρα.

—-

! Μετά το κορυφαίο «ΘΕΣγάλα», περάσαμε στο «ΘΕΣγη»! Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε με τον Λαρισαίο βουλευτή του Γιώργο Κατσιαντώνη τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΘΕΣγη» στα Φάρσαλα και γνώρισε τους άξιους αυτούς αγρότες, τα προϊόντα των οποίων βρίσκονται ψηλά στα ράφια κορυφαίων ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Τα όσπρια, τα ζυμαρικά, τα αφεψήματα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και το οποίο προσφέρει η γη παρουσιάστηκαν στην ωραία αντιπροσωπία των Κεντρώων. «Θες γάλα», «Θες γη», «Θες, Λεβέντη»;

sdyhstyh 1

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...