Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Η Χρονοπούλου μπήκε στη μηχανή του χρόνου

❱❱ Συγκινητικές στιγμές με την κυρία του ελληνικού κινηματογράφου στην πρεμιέρα του «Γοργόνες και μάγκες»Ορθια η Μαίρη Χρονοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες»! Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η οποία άφησε εποχή με τον ρόλο της Φλώρας στην ομώνυμη ταινία της Φίνος Φιλμ, ήταν ανάμεσα στους θεατές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο θέατρο Μπρόντγουαιη.

Υποβασταζόμενη από τον Μάκη Δελαπόρτα -καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια-, η Μαίρη παρακολούθησε την παράσταση από την πρώτη σειρά και φάνηκε να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

5386 zeta doyka 04122017

Το βλέμμα της, καθηλωμένο στους πρωταγωνιστές και στα τεκταινόμενα επί σκηνής, έμοιαζε πολλές φορές να ταξιδεύει στο παρελθόν, όταν βρισκόταν εκείνη στα γυρίσματα του θρυλικού φιλμ στην κοσμοπολίτικη Υδρα και χόρευε με τον κινηματογραφικό παρτενέρ της Λάκη Κομνηνό την ερωτική μπαλάντα «Τόσα καλοκαίρια», Κάποια στιγμή η δημοφιλής ηθοποιός σηκώθηκε από το καροτσάκι όπου καθόταν και με ενθουσιασμό χαιρέτησε και υποκλίθηκε στο κοινό που την αποθέωνε!

Από τη σκηνή την παρακολουθούσαν οι πρωταγωνιστές, καθώς και ο Μίμης Πλέσσας, δημιουργός των τραγουδιών του φημισμένου μιούζικαλ, ο οποίος εισέπραξε και εκείνος θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο. Η πιο συγκινητική στιγμή, ωστόσο, ήταν στο τέλος της παράστασης, όταν η Ζέτα Δούκα και ο Γιάννης Πλούταρχος διέκοψαν τη ροή του έργου, κατέβηκαν από το θεατρικό σανίδι και της έδωσαν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν μαζί το διαχρονικό κομμάτι «Καμαρούλα μια σταλιά».

Αργότερα, στο φουαγιέ, η Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ύμνησε την ηθοποιό που υποδύεται τη Φλώρα, τον χαρακτήρα δηλαδή που είχε ενσαρκώσει η ίδια πριν από περίπου μισό αιώνα στην κινηματογραφική παραγωγή του Γιάννη Δαλιανίδη. «Τη Ζέτα Δούκα θα διάλεγα και εγώ αν έκανα κάστινγκ» είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας τα εύσημά της στην επιλογή του σκηνοθέτη της αξιόλογης δουλειάς Γιώργου Βάλαρη, για τον οποίο είπε ότι της θύμισε κάτι από τον Λάκη Κομνηνό.

Η θρυλική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε και στη Μαρία Κορινθίου, που αποτέλεσε θετική έκπληξη για εκείνη. «Δεν την περίμενα τόσο καλή. Επειδή είναι καρακουκλάρα, πληθωρική, δεν την περίμενα να σουμπρετίζει τόσο καλά» πρόσθεσε και δεν δίστασε να τη συγκρίνει σε τσαχπινιά και νάζι με την πρώτη διδάξασα «γοργόνα» Μάρθα Καραγιάννη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...