Ετοιμη (;) να… κρεμάσει τα φτερά της η Λίμα!

❱❱Υστερα από πολλά χρόνια στις πασαρέλες και «χρυσά» συμβόλαια για διαφήμιση μικροσκοπικών εσωρούχων, η Αντριάνα Λίμα άρχισε να ανησυχεί για την επίδραση που έχει η αγωνία της εμφάνισης στην ψυχική υγεία των γυναικών. Είναι τέτοιος ο προβληματισμός της, που μέσω μακροσκελούς ανάρτησής της στο Instagram δηλώνει ότι δεν θα δείξει ξανά το σώμα της για «κενούς λόγους», προαναγγέλλοντας έτσι, στα 36 της χρόνια, την απόσυρσή της από το «σμήνος» των αγγέλων της Victoria’s Secret.

H Βραζιλιάνα καλλονή φαίνεται να έπαθε αυτό το «κλακάζ» όταν της ζητήθηκε να γυρίσει ένα σέξι βίντεο με στόχο την ανάρτησή του στα social media. «Αν και έχω κάνει πολλά τέτοια, κάτι άλλαξε μέσα μου, όταν μια φίλη με πλησίασε για να μου εξομολογηθεί ότι δεν ήταν χαρούμενη με το σώμα της.

Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι κάθε μέρα της ζωής μου ξυπνάω και σκέφτομαι πώς δείχνω» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ότι συνειδητοποίησε πως «η πλειοψηφία των γυναικών πιθανότατα ξυπνά κάθε πρωί προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε ένα πρότυπο που επιβάλλεται από την κοινωνία, τα social media, τη μόδα κ.λπ.».

Ολος αυτός ο προβληματισμός την έκανε να συμπεράνει ότι «αυτό δεν είναι σωματικά και ψυχικά υγιές», και να αποφασίσει ότι δεν θα βγάλει πάλι τα ρούχα της «για κενό λόγο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...