Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Νέα αναβολή στη δίκη Τσιάρτα για χρέη στην Eφορία

❱❱ Θέση στο… εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πήρε χθες ο άλλοτε «μάγος» της μπάλας Βασίλης Τσιάρτας. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα social media με εμπρηστικές αναρτήσεις, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο!

Από τον έλεγχο των φορολογικών Αρχών τον Αύγουστο του 2015 προέκυψε ότι χρωστάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία, με αποτέλεσμα να ασκηθεί εις βάρος του ποινική δίωξη για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε στην Ευελπίδων χωρίς τον συνήγορο υπεράσπισής του και ζήτησε από το δικαστήριο να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Β. Τσιάρτας: Ο δικηγόρος μου βρίσκεται στο Εφετείο, στην υπόθεση της Siemens, και δεν μπορεί να έρθει. Σας προσκομίζω τη βεβαίωση από τη γραμματεία του Εφετείου και γι’ αυτό ζητάμε να αναβάλετε.

Πρόεδρος: Η υπόθεση έχει ήδη αναβληθεί, λόγω κωλύματος συνηγόρου, στο παρελθόν! Είχατε, βλέπω, άλλη δικηγόρο τότε.

Β. Τσιάρτας: Ναι, άλλαξα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

Πρόεδρος: Αν είναι να αλλάζετε κάθε φορά δικηγόρο… Το αδίκημα είναι από τον Αύγουστο του 2015. Ελπίζω, αν αναβάλουμε, να μην έχετε πάλι κώλυμα με άλλον δικηγόρο!

Υστερα από πρόταση της εισαγγελέως το δικαστήριο ανέβαλε τελικά την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Μάιο του 2018 και ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναχώρησε με βήμα ταχύ από τα δικαστήρια, μαζί με τη σύζυγό του.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Βασίλης Τσιάρτας είχε πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν σε ανάρτησή στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, με αφορμή το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, είχε γράψει: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορούν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα […]». Γι’ αυτή τη δήλωσή του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δέχτηκε μήνυση λίγες ημέρες αργότερα από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών.

Στις αρχές Νοεμβρίου προχώρησε σε άλλη αμφιλεγόμενη δήλωση, με αφορμή τις παρελάσεις: «Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ πρέπει να την κρατάνε Ελληνες. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ», έγραψε, ανοίγοντας νέο γύρο αντιδράσεων.

Ντέμη Ντάβαρη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα