Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Αυλαία στο 2017 με τεσσάρα

❱❱  Η ΑΕΚ έκλεισε ιδανικά τη χρονιά με το 4-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, που κάνει τη ρεβάνς αδιάφορηΤο καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η ΑΕΚ! Ο «δικέφαλος αετός» στο τελευταίο παιχνίδι για το 2017 ήταν χάρμα ιδέσθαι και, κατασπαράζοντας 4-0 τα «καναρίνια» στο Αγρίνιο για τους «16» του Κυπέλλου, μπορεί να σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση. Εξάλλου, η ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ θα είναι μια τυπική διαδικασία. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν προσηλωμένοι στον στόχο και καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Μάκη Χάβου. Οι Χριστοδουλόπουλος (44΄ πέν.), Μπακασέτας (46΄), Γκάλο (65΄) και Γιακουμάκης (87΄) «υπέγραψαν» τον θρίαμβο της ΑΕΚ. Εκτός των σκόρερ, καλή εμφάνιση έκανε ο Αραούχο, ενώ στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν οι Κλωναρίδης και Αϊντάρεβιτς πρόλαβαν να προσφέρουν συμμετέχοντας στη φάση του τέταρτου γκολ.

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε τρεις φάσεις για γκολ νωρίς στο ματς. Ηταν ένα παρόμοιο ματς με αυτό κόντρα στον Απόλλωνα, μόνο που η διαφορά ήταν ότι η μπάλα σήμερα μπήκε στα δίχτυα» τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόουτς της «Ενωσης» Μανόλο Χιμένεθ. Από την πλευρά του, ο Γιακουμάκης υποστήριξε για το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Οταν ένας επιθετικός δεν έχει βάλει γκολ στα μέσα της σεζόν υπάρχει πίεση. Ευτυχώς κατάφερα να σκοράρω και είμαι χαρούμενος. Είμαι πιο χαρούμενος για τη νίκη. Σίγουρα είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και έπρεπε να επανέλθουμε γρήγορα στις νίκες. Είμαστε μεγάλη ομάδα».
Πλέον στην ΑΕΚ ρίχνουν το βάρος στα μεταγραφικά προκειμένου να κάνουν την αντεπίθεσή τους στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας (62΄ Ρόσα), Χαντάκιας (52΄ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Τσοκάνης, Ντίας, Κλέσιο (74΄ Μαρινάκης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες (81΄ Κλωναρίδης), Κονέ, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (70΄ Γιακουμάκης), Μπακασέτας, Αραούχο (85΄ Αϊντάρεβιτς).

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα