Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο ΠΑΟ βγάζει τους πάντες στο σφυρί για να σώσει τη χρονιά

Οι αποχωρήσεις βασικών παικτών κρίνουν πολλά στον Παναθηναϊκό! Για να υπάρξει μέλλον τη φετινή σεζόν στο «Τριφύλλι» θα πρέπει να μπουν περίπου 3.500.000-5.000.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου και να «πέσει» παράλληλα το μπάτζετ.Είναι επιτακτική ανάγκη να παραχωρηθούν βασικά «γρανάζια» της «πράσινης» μηχανής τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πέρα από τους Μολέδο και Χουλτ, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, θα βγουν στο σφυρί και οι Κουλιμπαλί και Κουρμπέλης (φωτό). Φυσικά, πρόκειται για ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα, ωστόσο οι διοικούντες της «πράσινης» ΠΑΕ αισιοδοξούν πως οι πωλήσεις τους θα αποφέρουν σημαντικά έσοδα στον σύλλογο.

Πάντως, όσον αφορά την περίπτωση του Μολέδο, οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως οι απαιτήσεις του «Τριφυλλιού» για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό ανέρχονται στα 840.000 ευρώ. Μάλιστα, έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Βραζιλιάνου, καθώς ομάδες από τη Βραζιλία και την Τουρκία έχουν κάνει κρούση.

Τέλος, ιταλικά μέσα αναφέρουν πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Χίλιεμαρκ στην Τζένοα, όπου ανήκει, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εξάλλου, η διακοπή του δανεισμού του 25χρονου Σουηδού μέσου από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο θεωρείται σχεδόν βέβαιη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα