Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026

Το τραγούδι της Κύπρου με την Antigoni Buxton «μυρίζει» Eurovision hit

Ντόρος, likes, σχόλια και… στοιχηματικός πυρετός. Η Κύπρος φαίνεται...

Ανάβει «πράσινο» για «Το παιδί» στην ΕΡΤ και τη νέα σεζόν

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου άρεσαν στο...

Με Καραπατάκη απόψε στο «Τσαντίρι» ο Λαζόπουλος

Το «Γλέντι» και τα «Μάτια μου εγώ για σένα έχω, έρωτα που άλλο δεν αντέχω» στο «Τσαντίρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει ζωντανά στο Mega απόψε στις 21.00 και υποδέχεται την Ιουλία Καραπατάκη!

«Λευκός καπνός» για Μουτσινά – Έδωσε τα χέρια με το STAR για...

Τo Star στην αντεπίθεση! Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τελικά τα χέρια με το Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάτω Κηφισιάς

«Kαίει» παρουσιάστρια το αμαρτωλό παρελθόν της

❱❱ Η τηλεπερσόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και φοβάται ότι θα «καεί» εξαιτίας της παράνομης σχέσης της με πασίγνωστο επιχειρηματίαΣτα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται γνωστή παρουσιάστρια, η οποία απειλείται ακόμα και με έξοδο από το κανάλι όπου εργάζεται! Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα δεύτερα χειρότερα στην τηλεοπτική της καριέρα, γι’ αυτό και οι ευχές της για το 2018 ήταν ίδιες με προηγούμενης χρονιάς, τότε που το συμβόλαιό της με μεγάλο κανάλι τερματίστηκε άδοξα! 

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου η τηλεπερσόνα βρίσκεται σε απόγνωση! Αν και διαθέτει ατσάλινα νεύρα μπροστά στις κάμερες, στο καμαρίνι της… βράζει στο ζουμί της, λόγω των αλλαγών στο κανάλι όπου εργάζεται.

Τίποτα δεν την ενόχλησε τόσο όσο η παρουσία ισχυρού στελέχους με το οποίο μοιράζονται ένα «καυτό», αμαρτωλό μυστικό από τα παλιά! Βλέπετε, είναι και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες (κοντινά ζώδια!), αναγνωρίσιμα πρόσωπα και τους τελευταίους μήνες απασχόλησαν ιδιαίτερα τα social media με δηλώσεις τους, υπογραφές, συμφωνίες, νούμερα τηλεθέασης και μυστικές συναντήσεις.

Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης συνάντησής τους στα διευθυντικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να γνωριστούν -επιτέλους!- και να θέσουν στόχους υψηλών τηλεθεάσεων στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η κυρία των μαγκαζίνο είναι «κουρέλι», μιας και βρίσκεται σε δεινή θέση.

Στο κοντινό παρελθόν έκανε αταξίες με πασίγνωστο επιχειρηματία, αλλά παντρεμένο με παιδιά, κι αυτή η κρυφή, juicy «αμαρτωλή περιπέτειά» της είναι γνωστή στην προϊσταμένη της πλέον στο κανάλι. Για τρία χρόνια η τηλεπερσόνα δεν ήταν μόνο ο «κρυφός πόθος» επιφανούς επιχειρηματία, αλλά υπήρξε το «τρίτο» πρόσωπο στον γάμο του, που κινδύνεψε πολλές φορές τότε να τιναχτεί στον αέρα εξαιτίας της. Ιδιαίτερα όταν η γυναίκα του εν λόγω κυρίου ενημερώθηκε γι’ αυτές τις ατασθαλίες του.

Βλέπετε, οι τακτικές -για ένα διάστημα και καθημερινές- συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού για γρήγορες ερωτικές περιπτύξεις μπορεί να μην είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως συζητιούνταν στα εφοπλιστικά σαλόνια αλλά και τα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Καλοθελητής, λοιπόν, ενημέρωσε και την… κερατωμένη σύζυγο -η οποία, όπως είθισται, ενημερώνεται τελευταία- κι εκείνη εκμυστηρεύθηκε το μυστικό στον πιο έμπιστο άνθρωπό της, που τυγχάνει να είναι η νέα αφεντικίνα της παιχνιδιάρας παρουσιάστριας, που πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα! Ο λόγος; Φοβάται ότι η ισχυρή κυρία του καναλιού θα πάρει εκδίκηση για λογαριασμό της απατημένης φίλης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα

Η Μάγδα Λέκκα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.

Πρόβα νυφικού για τη Φαίη Σκορδά

Ετοιμη για γάμο εντός του 2026 η Φαίη Σκορδά με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2024!

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.