Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Το τραγούδι της Κύπρου με την Antigoni Buxton «μυρίζει» Eurovision hit

Ντόρος, likes, σχόλια και… στοιχηματικός πυρετός. Η Κύπρος φαίνεται...

Ανάβει «πράσινο» για «Το παιδί» στην ΕΡΤ και τη νέα σεζόν

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου άρεσαν στο...

Με Καραπατάκη απόψε στο «Τσαντίρι» ο Λαζόπουλος

Το «Γλέντι» και τα «Μάτια μου εγώ για σένα έχω, έρωτα που άλλο δεν αντέχω» στο «Τσαντίρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει ζωντανά στο Mega απόψε στις 21.00 και υποδέχεται την Ιουλία Καραπατάκη!

«Λευκός καπνός» για Μουτσινά – Έδωσε τα χέρια με το STAR για...

Τo Star στην αντεπίθεση! Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τελικά τα χέρια με το Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάτω Κηφισιάς

Βουτιά θανάτου γνωστής δικηγόρου

❱❱ Η 49χρονη Θεοδώρα Αρσένη έπεσε από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της 
❱❱ Διάβασε το μυθιστόρημα του Θανάση Χειμωνά «Παραφροσύνη» και μετά έδωσε τέλος στη ζωή τηςΤο πέπλο μυστηρίου που σκεπάζει την υπόθεση αυτοκτονίας μιας από τις πιο γνωστές δικηγόρους της Θεσσαλονίκης προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι διωκτικές Αρχές. Η 49χρονη Θεοδώρα Αρσένη έκανε βουτιά θανάτου από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Νίκης, όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο της, αμέσως μόλις διάβασε το νέο μυθιστόρημα «Παραφροσύνη» του συγγραφέα Θανάση Χειμωνά!

Φίλοι και συγγενείς της, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως έκλεισαν για πάντα τα υπέροχα μπλε μάτια της 49χρονης Δώρας, βομβάρδισαν με δεκάδες σπαρακτικά μηνύματα το facebook: «Περιμένω να μου στείλεις κάτι για το FACT. Εγώ δεν το πιστεύω. Μπες μέσα τώρα και πες ότι έγινε λάθος», «ΟΧΙ!!! Δεν το πιστεύω!! Εχθές λέγαμε ότι θα έρθεις κάτω, στείλε μου και πες μου ότι θα έρθεις, σε παρακαλώ» είναι μερικά από αυτά.

Οι διωκτικές Αρχές προσπαθούν από νωρίς χθες το πρωί να βρουν την άκρη του νήματος στο σκοτεινό θρίλερ που σκεπάζει την αυτοκτονία της δικηγόρου, που σόκαρε την κοινωνία της πόλης με τον ξαφνικό και συνάμα φρικτό τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οσοι τη γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό, αλλά αρκετά μοναχικό, που δεν μοιραζόταν τις σκέψεις του.

Το άψυχο σώμα της Δώρας Αρσένη εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα. Αμέσως κλήθηκαν η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου αναζητούν τα αίτια της πτώσης στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου στεγαζόταν το γραφείο της. Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, μια και όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «καθαρή αυτοχειρία».

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται τα κίνητρα. Οι φήμες λένε ότι η αυτοκτονία έγινε ή για αισθηματικούς λόγους ή επειδή η γυναίκα έμαθε ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια…

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις συγγενών και φίλων, που θα δοθούν τις επόμενες ώρες. Και οι ίδιοι είναι συγκλονισμένοι και θέλουν μια απάντηση στο ερώτημα που τους βασανίζει: «Γιατί;» Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου στο facebook: «Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δυστυχώς η απρόσωπη εικονική κοινωνικοποίηση των social media την κάνει ακόμα πιο απροσπέλαστη. Μία καλή φίλη θα λείπει για πάντα. Και όχι μόνο από αυτήν τη σελίδα».

Λίγες μόλις ώρες πριν από τη μοιραία βουτιά θανάτου η δικηγόρος ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της στο facebook πως διαβάζει το νέο μυθιστόρημα «Παραφροσύνη» του Θανάση Χειμωνά.

«Από την πρώτη σελίδα σε κερδίζει η άμεση γραφή και τα, περισσότερο ή λιγότερο, αναγνωρίσιμα πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι και μόλις 222 σελίδες, οπότε διαβάζεται μονοκοπανιά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή του Ανδρέα, ενός ελπιδοφόρου δοκιμιογράφου που πιστεύει ότι η ενεργός συμμετοχή του στην πολιτική θα μπορέσει να ξαναδώσει στο κόμμα της Πράσινης Θύελλας τη χαμένη του ιδεολογία και δυναμική.

Η Μυρτώ -αν και ενταγμένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο- γοητεύεται απ’ αυτόν και επιδιώκει να τον προσεγγίσει, την ίδια περίοδο που η εκθαμβωτική και διάσημη ηθοποιός Βανέσσα βιώνει μια σχέση πάθους μαζί του, που υπονομεύεται από την εύθραυστη ψυχική κατάστασή της. Ο Βλάσης, ένας αστυνομικός με σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν, ζει με τους δικούς του εφιάλτες. Ανθρώπινες ζωές που διασταυρώνονται απρόσμενα, με φόντο μια χώρα που μαστίζεται από οικονομική, πολιτική, μα κυρίως ηθική κρίση. Και που η παραφροσύνη καραδοκεί στη γωνία με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.