Ρέππας και Δανδουλάκη κέρδισαν το φλουρί

❱❱ Και αισίως μπαίνουμε στην περίοδο που ξεκινούν στα θέατρα οι κοπές της πρωτοχρονιάτικης πίτας! Στους πρώτους τυχερούς της νέας χρονιάς ήταν η Κάτια Δανδουλάκη και ο Μιχάλης Ρέππας, οι οποίοι -ο καθένας στο δικό του θεατρικό σπίτι- κέρδισαν το πολυπόθητο φλουρί και φωτογραφήθηκαν με πλατιά χαμόγελα κρατώντας το στο χέρι!

Οι ηθοποιοί της παράστασης «Εξυπνα μικρά μυστικά» έκοψαν τη βασιλόπιτα στο θέατρο «Δανδουλάκη», με τη θιασάρχη να αναδεικνύεται η τυχερή της χρονιάς.

Στο θέατρο «Βέμπο», οι συντελεστές της παράστασης «Αλέξης Ζορμπάς», με επικεφαλής τον επιχειρηματία Θύμιο Τάγαρη, ακολούθησαν κι αυτοί το έθιμο και το μαγικό νόμισμα βρέθηκε στα χέρια του Μιχάλη Ρέππα, που μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου έχει κάνει τη διασκευή του φημισμένου έργου! 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...