Ρομπότ με… εργαλείο

❱❱ Θα προγραμματίζονται για να αντέχουν στο sex όση ώρα επιθυμεί η γυναίκαΑκούραστοι στο κρεβάτι, «προικισμένοι» κατά… βούληση και με εμφάνιση που θα τη ζήλευαν ακόμη και μοντέλα είναι τα ανδρικά ρομπότ του σεξ με υψηλή τεχνητή νοημοσύνη που ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά αμερικανική εταιρία. 

Η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα, όπως διαπίστωσαν οι υπεύθυνοι της Realbotix, μετά την επιτυχία του θηλυκού ρομπότ του σεξ, Harmony, πέρυσι.
«Εργαζόμαστε για να τελειοποιήσουμε ένα ανδρικό ρομπότ του σεξ» αποκάλυψε ο Ματ ΜακΜιούλεν, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που έχει έδρα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, εκτιμώντας ότι θα είναι έτοιμο φέτος. Πρόκειται, όπως είπε, για μια ανδρική εκδοχή της Harmony.

Καλύτερο από δονητές

Ο ΜακΜιούλεν πιστεύει ότι το ρομπότ που θα έχει βιονικό πέος θα είναι καλύτερο από τους δονητές για τις γυναίκες. Θα μπορούν να το προγραμματίζουν ώστε ο ρομποτικός εραστής τους να αντέχει όση ώρα επιθυμούν στο σεξ, ενώ θα μπορούν να επιλέγουν και το μέγεθος του πέους του.

Μαζί με την κυκλοφορία του ανδρικού ρομπότ του σεξ, η Realbotix προτίθεται να ενεργοποιήσει εφαρμογή για έξυπνα κινητά, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτριές του θα μπορούν να καθορίζουν τον χαρακτήρα του. Το ρομπότ, όπως και η Harmony, θα είναι σε θέση να μιλάει, αλλά και να μαθαίνει να ικανοποιεί σεξουαλικά την παρτενέρ του, ανάλογα με τις επιθυμίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.