Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

H Έλενα Χριστοπούλου γύρισε σελίδα

❱❱ Επιβεβαίωση της «Espresso» για φινάλε στον γάμο της πρώην booker μοντέλων και του Πάνου Καλλίτση

Η Ελενα Χριστοπούλου ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η όμορφη πρώην σύζυγος του κομμωτή των celebrities Πάνου Καλλίτση κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο πλευρό γοητευτικού επιχειρηματία. 

Το γεγονός αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες για οριστικό φινάλε στον γάμο του ζευγαριού που φούντωσαν τον περασμένο Μάιο, έπειτα μάλιστα από σχετικό ρεπορτάζ της «Espresso». Εκείνη την περίοδο βέβαια ο Καλλίτσης διέψευδε μέσω συνεργατών του τις πληροφορίες περί διαζυγίου με την Ελενα, ενώ εκείνη απλώς απέφευγε να κάνει σχετικές δηλώσεις.

Σήμερα, περίπου οκτώ μήνες μετά, η εν λόγω φημολογία φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Η πλήρης απουσία εδώ και μήνες της πρώην booker μοντέλων και make up artist από το κομμωτήριο του Πάνου, αλλά και οι συχνές εμφανίσεις της με γοητευτικό επιχειρηματία σε εστιατόρια και «in» bars του Κολωνακίου φανερώνουν, αν μη τι άλλο, πως η πρώην κυρία Καλλίτση έχει κάνει το επόμενο βήμα στα προσωπικά της και όχι μόνο. Τι εννοούμε;

Vintage κοσμήματα

Η ανανεωμένη και λαμπερή Ελενα «εκμεταλλεύτηκε» το καλό γούστο της και ασχολείται πλέον επαγγελματικά και με μεγάλη επιτυχία με τη μόδα, υπογράφοντας τη φίρμα eclectic soiree με δικές της δημιουργίες, αλλά και vintage κοσμήματα, αξεσουάρ και υπέροχα καπέλα. Ηδη πιστές φαν της έχουν γίνει η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κική Τσόλκα και η κουμπάρα της Ελεονώρα Μελέτη. Με τον πρώην της Πάνο Καλλίτση διατηρούν, όπως μαθαίνουμε, άριστες σχέσεις, παραμένοντας καλοί φίλοι. Ο κομμωτής, από την πλευρά του, το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και στα ταξίδια. Ο ίδιος υποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο Μανχάταν, ενώ πρόσφατα άλλαξε το look στα μαλλιά της ταλαντούχας ηθοποιού Γιούλικας Σκαφιδά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, συνεχίζοντας έτσι ακάθεκτος τις επαγγελματικές επιτυχίες του.

Για την ιστορία, η Ελενα Χριστοπούλου και ο γνωστός hair stylist γνωρίστηκαν μέσω κοινής φίλης τους. Υστερα από τριάμισι χρόνια σχέσης, το 2011, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Τους πάντρεψε η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι στο Λουτράκι, γνωστό από τον κινηματογραφικό γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ομως ο γάμος τους δεν έμελλε να έχει happy end. Λίγο καιρό προτού χωρίσουν, μάλιστα, έγιναν πρωταγωνιστές ενός επεισοδίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνή από ταινία θρίλερ.

Ηταν 30 Ιανουαρίου 2016, όταν ο Πάνος Καλλίτσης και η Ελενα Χριστοπούλου έζησαν τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό. Εκείνο το σαββατόβραδο το ζευγάρι επέστρεφε από το πολυτελές κομμωτήριο που διατηρεί στη λεωφόρο Κηφισίας και δεν περίμενε ποτέ ότι ένας άνδρας θα προλάβαινε να μπει, σχεδόν έρποντας, από την γκαραζόπορτα που έκλεινε πίσω τους. Στόχος του ίδιου και ακόμη δύο συνεργών που είχε μαζί του ήταν να αρπάξουν τις εισπράξεις του κομμωτηρίου. Δεν τα κατάφεραν όμως και το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι.

Οι δράστες ήταν ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος αδειούχος κρατούμενος των Φυλακών Αγιάς. Η δίκη που έγινε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλε ποινή «μαμούθ» στον 43χρονο, καταδικάζοντάς τον σε 54 χρόνια, ενώ με 12 χρόνια κάθειρξη επέστρεψε στη φυλακή ο ειδικός φρουρός και με 16 χρόνια κάθειρξη τιμωρήθηκε ο 35χρονος Ιρακινός.

 offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...