Θλίψη πίσω από το χαμόγελο της «νεράιδας»

❱❱ Εκρυψε τη στενοχώρια της στη θεατρική της πρεμιέρα η Σάρα Εσκενάζυ! Λίγες ώρες προτού εμφανιστεί στη σκηνή του Τριανόν με την παράσταση «Η νεράιδα του φεγγαριού», στην οποία και πρωταγωνιστεί, η πρώην «Survivor» αποχαιρέτησε τον λατρεμένο παππού της που έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος την ίδια και την οικογένειά της. Η ηθοποιός, ωστόσο, εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ μπροστά στο κοινό και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, κρύβοντας καλά τον πόνο και τα δάκρυά της.

Στο φινάλε, ο κόσμος την αποθέωσε, όπως και οι πρώην συμπαίκτες της στο παιχνίδι ριάλιτι Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη που βρέθηκαν εκεί για να τη στηρίξουν και να τη συγχαρούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο