Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 17 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία που είναι στα σκαριά ή βάλτε μπροστά έναν από τους κύριους στόχους σας. Πρέπει να αγωνιστείτε αρκετά για να…

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Μην ασχοληθείτε με έναν συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό η αισιοδοξία σας και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας σας προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Κάντε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει και θα έχετε πολύ σύντομα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω για να έχετε κοινωνική εξέλιξη. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αν όμως λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε το προσεχές διάστημα, μικρές ή μεγάλες, είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΛΕΩΝ: Δεν θα λείψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, γεγονός που θα εντείνει τον προβληματισμό σας και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα σας. Οι πιθανότητες ενίσχυσής του είναι αρκετές και θα μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταναλώστε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας έτσι ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα έχετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τόσο καιρό επιζητούσατε.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τώρα μια πολύ καλή ευκαιρία να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ και ο χαρακτήρας τους είναι αρκετά δύσκολος. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση ανταγωνισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από τα κοινά προκειμένου να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία που είναι στα σκαριά ή βάλτε μπροστά έναν από τους κύριους στόχους σας. Πρέπει να αγωνιστείτε αρκετά για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και προνοητικοί στις κινήσεις σας. Μπορείτε σίγουρα να περιορίσετε τις καθημερινές σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί επίθεση και θα υποχρεωθείτε να προβείτε στις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Βάλτε τα όρια που θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια που ούτε η κούραση ούτε το άγχος θα είναι λίγα, χρειάζεται να οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας μία μία και οριστικά. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, τη στιγμή που η φαντασία σας καλπάζει.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...