Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Τράβηξε «άσο»

Ο Ολυμπιακός απέκτησε χθες τον 23χρονο γκολκίπερ Ιβιτσα Ιβουσιτς! Δεύτερη ευκαιρία στον ΚαρσελάΑπό τον
Χάρη Δάντση

«Aσο» από το μανίκι του αλλά και τον Καρσελά από τη ναφθαλίνη έβγαλε ο Ολυμπιακός. Την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα Ιβιτσα Ιβουσιτς ανακοίνωσε χθες το απόγευμα αιφνιδιαστικά η πειραϊκή ΠΑΕ, προκειμένου να πλαισιώσει τους Προτό και Χουτεσιώτη. 

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Πρωτίστως ο στόχος μου είναι να δουλέψω και να προπονηθώ σκληρά και να ανταποδώσω την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ! Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για αυτή την ομάδα, για αυτή την οικογένεια και για τους φιλάθλους!» δήλωσε ο Ιβουσιτς, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιστρα. Ο ψηλόσωμος γκολκίπερ (1,95 μ.) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της Ριέκα, «μετακομίζοντας» στις ακαδημίες της Ιντερ τον Ιανουάριο του 2011. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Πράτο και το 2015 πήρε μεταγραφή στην Ιστρα. Με τη φανέλα της κροατικής ομάδας πραγματοποίησε «γεμάτες» σεζόν, έχοντας 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο συνολικά, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες Εθνικές ομάδες της Κροατίας. Πάντως διαψεύστηκε από ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου ότι εξετάζεται, εν όψει της νέας περιόδου, η περίπτωση του Καρνέζη.

Από κει και πέρα, έπειτα από επιθυμία του Οσκαρ Γκαρθία και με σύμφωνη γνώμη της διοίκησης ο Μεχντί Καρσελά ενσωματώθηκε εκ νέου στην ομάδα, και μάλιστα χθες προπονήθηκε κανονικά. Ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει ότι ο 28χρονος Μαροκινός «ζογκλέρ» (αγωνίστηκε τελευταία φορά στα τέλη Νοεμβρίου) μπορεί να βοηθήσει και γι’ αυτό του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα