Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Δημήτρης Καραδήμος: Περιμένω τον έρωτα

❱❱ O Δημήτρης Καραδήμος μιλάει στην «Espresso» για τα talent shows, το νέο δισκογραφικό βήμα του και τις εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτηkaradimos 1Θεσσαλονικιός και «υπεύθυνος» -καθώς το 2013 μάς τραγούδησε το μεγάλο σουξέ του «Παίρνω την ευθύνη»-, ο Δημήτρης Καραδήμος ήρθε για να μείνει στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Φέτος εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Βέρτη, αλλά, όπως φαίνεται, θα τον δούμε και θα τον ακούσουμε τουλάχιστον άλλες «Χίλιες φορές» -όπως είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού- σε πίστες και ραδιόφωνα!

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Καραδήμος, μιλώντας στην «Espresso», αποκαλύπτει ότι περιμένει «τον έρωτα που θα γίνει κινητήριος μοχλός» για τη δουλειά και τη ζωή του και δηλώνει ότι δεν θα έπαιρνε μέρος σε ένα talent show τραγουδιού, ακόμα κι αν ξεκινούσε τώρα: «Δεν θεωρώ πως η υπερπροβολή βοηθάει πλέον σε μια καριέρα. Ελάχιστα παιδιά έχουν καταφέρει να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μετά τη συμμετοχή τους σε κάποιο talent show» τονίζει ο ίδιος.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο «Χίλιες φορές», για το οποίο δηλώνει πολύ περήφανος, καθώς είναι η πρώτη φορά που υπογράφει και τη μουσική και τους στίχους ενός τραγουδιού. «Πρόκειται για μια… επιθετική μπαλάντα, την επιμέλεια παραγωγής της οποίας είχε ο παραγωγός μου Χριστόδουλος Σιγανός».

Οσον αφορά τη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, έχει να πει μόνο τα καλύτερα! «Θεωρώ πως η συνεργασία μας είναι ιδανική! Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζεται και τώρα, στην Αθήνα, για δεύτερη σεζόν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με τον Νίκο. Είναι ένας καλλιτέχνης με τεράστια εμπειρία, αμέτρητες επιτυχίες και μια αξιοζήλευτη καριέρα. Πέρα απ’ αυτά όμως, ο Νίκος είναι και ένας άνθρωπος με επίπεδο και το να συνεργάζεται κάποιος μαζί του είναι μεγάλο σχολείο».

Ο Δημήτρης άρχισε νωρίς να τραγουδάει και μάλιστα με δυσκολίες, όπως περιγράφει: «Το τραγούδι ήταν ένας στόχος για τον οποίο δούλεψα αρκετά. Πολλές φορές με αντιξοότητες που με πείσμωσαν ακόμη πιο πολύ.

Αχάριστος

Από την άλλη, θα ήμουν αχάριστος αν δεν έλεγα ότι νιώθω τυχερός, αφού πάντα είχα και έχω ανθρώπους που με στηρίζουν δίπλα μου. Ο χώρος μας σίγουρα είναι αρκετά ανταγωνιστικός, όμως, αν εστιάσει κάποιος στην προσωπική του εξέλιξη μένοντας πάντα ταπεινός, έχοντας υπομονή, επιμονή και κάνοντας σωστές επιλογές, νομίζω ότι δεν τον αγγίζουν εύκολα οι δυσκολίες» αναφέρει και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. «Βρισκόμαστε στην προετοιμασία του πρώτου μου ολοκληρωμένου δίσκου με τον παραγωγό μου Χριστόδουλο Σιγανό, ενώ πολύ σύντομα θα ακούσετε ακόμη ένα νέο τραγούδι!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...