Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Με την… Κύπρο η Φουρέιρα στη Eurovision

❱❱ «Κλείδωσε» η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision. Η «πριγκίπισσα της ελληνικής ποπ», όπως την αποκαλούν συχνά τα media, θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί φέτος στη Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχε γράψει η «Espresso» ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του ΡΙΚ.

Το deal, ωστόσο, έκλεισε το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από μια τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στα γραφεία της Panik Records, της δισκογραφικής εταιρίας στην οποία ανήκει η Φουρέιρα.

Σημειώνεται ότι το όνομα της επιτυχημένης τραγουδίστριας ήταν πρόταση του συνθέτη Alex P. (Παπακωνσταντίνου), που υπογράφει φέτος την κυπριακή συμμετοχή, έπειτα από την άρνηση της συνεργάτιδας και φίλης του Ελενας Παπαρίζου να εκπροσωπήσει εκείνη το νησί της Αφροδίτης στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το site του OGAE Greece (επίσημο σωματείο των φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην Ελλάδα), το κομμάτι με το οποίο θα επιχειρήσει να κατακτήσει την πρωτιά η Ελένη Φουρέιρα έχει τίτλο «Fuego». Είναι ένα up tempo, με dance/ethnic ρυθμούς και πολλά ορχηστρικά σημεία κατά τη διάρκειά του, που αναμένεται να ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές.

Χορογραφία

Τη χορογραφία της Ελένης θα αναλάβει, όπως ακούστηκε χθες από τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Sasha Jean-Baptiste, η οποία είχε επιμεληθεί την περσινή εμφάνιση της Βουλγαρίας, που τερμάτισε δεύτερη στη διοργάνωση.
Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος θα διαγωνιστούν φέτος στον πρώτο ημιτελικό. Υπενθυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φουρέιρα «ανακατεύεται» με τη Eurovision. Το 2010 ήταν υποψήφια να εκπροσωπήσει τη χώρα μας συμμετέχοντας στο κομμάτι «Κιβωτός του Νώε / Noa’s Ark» μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τον ράπερ Don’t Ask!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα