Βέρες για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Αρραβωνιάστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την αγαπημένη του και το καλοκαίρι ετοιμάζουν τον γάμοΜια ανάρτηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση στο facebook έκανε χθες τους διαδικτυακούς φίλους του να νομίσουν ότι ντύθηκε γαμπρός για δεύτερη φορά. Ομως επρόκειτο για… false alarm.

Στην πραγματικότητα, ο τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Χρύσα Μπελούση. «Δεν ήταν γάμος. Αρραβώνας ήταν» δήλωσε ο ίδιος στην «Espresso» και συνέχισε: «Περάσαμε βέρες το Σάββατο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αργότερα θα κάνουμε κι ένα μεγάλο πάρτι για όλους τους φίλους μας!

Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη Χρύσα, γι’ αυτό το αποφασίσαμε. Ζούμε μαζί δυόμισι χρόνια». Οσο για τον γάμο; Οπως μας αποκάλυψε ο καλλιτέχνης, τον έχουν προγραμματίσει για το ερχόμενο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει κάνει ήδη έναν γάμο με την Εύα Σωμαράκη, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2014 κι έχουν αποκτήσει έναν γιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.