Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ συγκρούστηκαν και σε δρόμο της Χίου

❱❱ Δεν τους αρκούσαν οι φραστικές συγκρούσεις στα έδρανα της Βουλής και τις μετέφεραν στους… δρόμους της Χίου οι δύο βουλευτές που εκλέγει το νησί, οι οποίοι…… κατάφεραν να προκαλέσουν θυμηδία στους ψηφοφόρους τους, όταν τα αυτοκίνητά τους τράκαραν, χθες το πρωί, έξω από την Μπέλα Βίστα!

Στο (ευτυχώς, αναίμακτο) τροχαίο για… Γκίνες, που έγινε βασικό θέμα συζήτησης στη Χίο, πρωταγωνίστησαν τα αυτοκίνητα του Ανδρέα Μιχαηλίδη του ΣΥΡΙΖΑ και του Νότη Μηταράκη της Νέας Δημοκρατίας. Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργάτης και στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη, Φίλιππος Βιτέλας, κατευθυνόταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη. Μπροστά στο άγαλμα του Πλαστήρα, στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, πετάχτηκε από αριστερά ένα άλλο Ι.Χ. προκαλώντας του ζημιές στις πόρτες.

Ο Φίλιππος Βιτέλας βγήκε εκνευρισμένος και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό του άλλου Ι.Χ. για να του ζητήσει τα ρέστα, καθώς είχε STOP και όφειλε να σταματήσει.

Γέλια

Ομως, προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι ο απρόσεκτος οδηγός ήταν ο βασικός πολιτικός αντίπαλος του κ. Μηταράκη στο νησί, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης! Αφού κανείς δεν έπαθε τίποτε, οι δύο άνδρες άφησαν κατά μέρος τον εκνευρισμό και έβαλαν τα γέλια γι’ αυτή την απίστευτη σύγκρουση.

«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;» ρώτησε με νόημα ο Φίλιππος Βιτέλας, για να εισπράξει μια εξίσου πληρωμένη απάντηση από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη: «Εκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα»!

Αλλά και ο Νότης Μηταράκης από την Αθήνα, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, παρενέβη στον ίδιο τόνο: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και τον λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...