Το… παράκανε η Ραμόνα Βλαντή

❱❱ Προσπάθησε ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει με το στιλ της, αλλά μάλλον το παράκανε η Ραμόνα Βλαντή. Μ’ αυτήν την εμφάνιση η νικήτρια του «My style rocks» άφησε άφωνους (όχι με την καλή έννοια!) στιλίστες και με το στόμα ανοιχτό τους φανατικούς θαυμαστές της.

Το πρώην μοντέλο τράβηξε και πάλι τα φλας των φωτογράφων με το εντυπωσιακό «φωταγωγημένο» μαύρο κοστούμι της και τη βαριά μοβ συνθετική γούνα της! Η ίδια πάντως το κρατάει ακόμα μανιάτικο στα μέλη της κριτικής επιτροπής του reality μόδας του Σκάι, δηλώνοντας πρόσφατα: «Σίγουρα ό,τι πρότζεκτ και αν κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα με σκεφτεί. Είχαμε άψογη συνεργασία. Οι μόνοι με τους οποίους δεν είχα καλή συνεργασία ήταν οι κριτές». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον