Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στο κελί για για σατανισμό Έλληνες μουσικοί

❱❱ Συνέλαβαν στη Γεωργία τα ιδρυτικά μέλη του ελληνικού heavy metal γκρουπ πριν από προγραμματισμένη συναυλία τουςΤο δικό τους εξπρές του μεσονυκτίου έζησαν τα μέλη ενός ελληνικού συγκροτήματος. Αν και ξεκίνησαν για συναυλία, κατέληξαν στο κελί, κατηγορούμενοι για… σατανισμό!

Η απίστευτη περιπέτεια, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο ταινίας θρίλερ, έλαβε χώρα στη Γεωργία, με πρωταγωνιστές το ελληνικό heavy metal συγκρότημα Rotting Christ, το οποίο οι Αρχές συνέλαβαν με κατηγορίες για σατανισμό και τρομοκρατία.

Σημειώνεται ότι οι Rotting Christ θεωρούνται το μεγαλύτερο ελληνικό συγκρότημα στον χώρο του metal και μια υπολογίσιμη δύναμη στα διεθνή metal μουσικά δεδομένα.

Τα αδέρφια Σάκης και Θέμης Τόλης, ιδρυτικά μέλη της μπάντας, συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης και έπρεπε να περάσουν κάποιες ώρες στη φυλακή μέχρι να τους επιτραπεί να αποχωρήσουν, να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη εμφάνισή τους και να ταξιδέψουν στη γειτονική Αρμενία. Ο frontman Σάκης Τόλης αφηγήθηκε την περιπέτειά τους, μέσω ανακοίνωσης της εταιρίας τους.

«Το πρωί της Πέμπτης 12 Απριλίου φτάσαμε στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων η αστυνομία σταμάτησε εμένα και τον αδερφό μου και μας ζήτησαν να τους ακολουθήσουμε και να απαντήσουμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Κράτησαν τα διαβατήρια και τα κινητά μας, και μας έβαλαν στη φυλακή. Δεν μας έδωσαν καμία απάντηση για τη σύλληψή μας, λέγοντας ότι είναι “εμπιστευτικό”. Αργότερα οι δικηγόροι μας μάς ενημέρωσαν ότι είμαστε στη λίστα των ανεπιθύμητων ατόμων, με την κατηγορία ότι είμαστε σατανιστές και πιθανοί τρομοκράτες» περιγράφει ο τραγουδιστής και συνεχίζει:

«Βρεθήκαμε στη φυλακή, σε ένα κελί βρόμικο και χωρίς επικοινωνία με τον κόσμο ή με την πρεσβεία για περίπου 12 ώρες. Ευτυχώς, μόνο το όνομα “Τόλης” ήταν στη λίστα ανεπιθύμητων και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μπορούσαν να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες. Επειτα από σκληρές προσπάθειες από τον τοπικό διοργανωτή, δημοσιογράφους, δικηγόρους και ακτιβιστές μπορέσαμε να απελευθερωθούμε».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να αφεθούν ελεύθεροι, συμπληρώνοντας: «Τελικά καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τη συναυλία μας και η βραδιά εξελίχθηκε καταπληκτική. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Γεωργιανούς μεταλλάδες αδερφούς μας για την υποστήριξή τους».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα