Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Ντοκιμαντέρ ξεγυμνώνει τον Κέβιν Σπέισι

Νέος εφιάλτης για τον Κέβιν Σπέισι, καθώς, μετά την...

Ο ΑΝΤ1 περνά στην αντεπίθεση

❱❱ Ετοιμάζει μπαράζ νέων παραγωγών για να ξαναπάρει από τον Σκάι την πρώτη θέση στην τηλεθέασηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μπορεί ως τον Δεκέμβριο του 2017 ο ΑΝΤ1 να ήταν πρώτος στην τηλεθέαση, καθώς το «Nomads» είχε καταφέρει να «κρατήσει» τους τηλεθεατές, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά τη σκυτάλη πήρε ο Σκάι με την προβολή του «Survivor», που θα πάει ως το τέλος της σεζόν.

Είναι γεγονός ότι κάποιες νέες παραγωγές του σταθμού κόπηκαν άρον άρον, λόγω χαμηλής τηλεθέασης και υψηλού κόστους. Αλλες βέβαια δεν είχαν την αναμενόμενη θεαματικότητα, αλλά το κανάλι αποφάσισε να τις κρατήσει και να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, όπως αυτή του Εκτορα Μποτρίνι («Hell’s Kitchen»), στην οποία μάλιστα άλλαξαν μέρα προβολής -από Δευτέρα σε Κυριακή- και πήρε τα πάνω της. Στο πλαίσιο αυτό, μέσα στον Μάιο, ο ΑΝΤ1 προχωρά σε μια «τρίτη τηλεοπτική σεζόν», μ’ ένα μπαράζ καινούργιων παραγωγών, με στόχο να… ρεφάρει κάποιους «κακούς» μήνες στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 7 Μαΐου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, έρχεται το dating reality «Game of love», με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Ηδη στις οθόνες μας παρακολουθούμε το τρέιλερ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να δίνει μαθήματα στιλ. Τρεις μέρες μετά, την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21.00, θα βγει στον αέρα το νέο τηλεπαιχνίδι «The wall», με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πολωνία.

Γυρίσματα στην Πολωνία

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον παρουσιαστή που μας είπε ότι κάνει γυρίσματα -μαζί με τους παίκτες- στην Πολωνία, καθώς εκεί υπάρχει έτοιμο στούντιο – αλλιώς θα κόστιζε μια περιουσία στον ΑΝΤ1 να το στήσει από την αρχή στην Ελλάδα. Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε δύο παίκτες, οι οποίοι θα διεκδικούν μαζί μέχρι και 300.000 ευρώ. Βασικοί παράγοντες για να τα κερδίσουν είναι η μεταξύ τους «χημεία», η καλή συνεργασία, συνδυαστικά με τις γνώσεις και την τύχη.

Από την άλλη, για το τηλεπαιχνίδι «Βρες το ταίρι σου» όλα είναι στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή προοριζόταν για την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, απέναντι από το αντίστοιχο πρόγραμμα του Σκάι («Power of love»). Παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί πως η Νικολέττα Ράλλη θα ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, στα στούντιο του Καραγιάννη βρέθηκαν και οι Μπέτυ Μαγγίρα, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Σπαλιάρας. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κυρίες αλλά και ο «Spal» δεν είχαν ένα απλό ραντεβού με την παραγωγή, αλλά έκαναν δοκιμαστικό. Βεβαίως, ο ΑΝΤ1 είχε υποσχεθεί -μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής «Late night show» με τον Γιώργο Λιάγκα- ότι θα αξιοποιούσε σε άλλα προγράμματα τη Νικολέττα Ράλλη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ετσι η Νικολέττα, όπως και να το κάνουμε, έχει ένα προβάδισμα.
Και ενώ ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει το νέο του πρόγραμμα, φήμες θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού να προχωρούν σε γενικότερες αλλαγές, «μια αναδιάρθρωση», όπως τη χαρακτήρισαν, που σύντομα θα μάθουμε τι σημαίνει ακριβώς.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...