Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει: «Η ψυχοθεραπεία με έχει βοηθήσει πάρα πολύ»

Μετά την επιτυχημένη επιστροφή της στη μικρή οθόνη, η...

Η Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN από απόψε το...

Από σήμερα, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 και καθημερινά στις...

Μαρία Αντωνά: «Έχω ψάξει κινητό και επιβεβαιώθηκε το ένστικτό μου»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι παρέα» συζητούσαν τις...

Επιστήμονες ψάχνουν την θεραπεία για το σύνδρομο Down

Το πρώτο βήμα για να αναστρέψουν το σύνδρομο Down...

«Στα μαχαίρια» πάλι οι Καρντάσιαν

❱❱ Non stop τσακωμοί ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και στην πεθερά τουΔεν λέει να ησυχάσει η οικογένεια Καρντάσιαν, η οποία εκτός από τις απιστίες έχει να αντιμετωπίσει και τα ψυχολογικά των γαμπρών. 

Το νέο μέτωπο είναι στην ουσία ένα μέτωπο που αναζωπυρώθηκε, αυτό του Κάνιε Γουέστ, συζύγου της Κιμ.

Ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής, σύμφωνα με πηγή του αμερικανικού περιοδικού «People», βρίσκεται στα μαχαίρια με την πεθερά του Κρις Τζένερ, η οποία τσακώνεται τελευταία συνέχεια μαζί του επειδή φοβάται ότι η περίεργη συμπεριφορά του πλήττει το brand name της κόρης της. Ο Κάνιε, που είχε και στο παρελθόν ένα επεισόδιο δημόσιου νευρικού κλονισμού, τον τελευταίο καιρό κάνει περίεργες δηλώσεις ενώ απομακρύνει από το περιβάλλον του παλιούς συνεργάτες και φίλους, μεταξύ των οποίων τον μάνατζέρ του Σκούτερ Μπράουν. Αυτές οι κινήσεις, πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, έχουν προκαλέσει «τεράστιες εκρήξεις» ανάμεσα στον σύζυγο της Κιμ και στην Κρις.

«Πιστεύει πραγματικά ότι είναι ο Θεός και μια ιδιοφυΐα και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του» αναφέρει πηγή στο περιοδικό και προσθέτει: «Η Κιμ προσπαθεί να έχει υπό έλεγχο τον Κάνιε και την κατάσταση αλλά δεν τα καταφέρνει».

Οι δικηγόροι

Εκτός από τη σύζυγό του όμως ο ράπερ εξουθενώνει και τους συνεργάτες του, αφού «κοιμάται πολύ λίγο και στέλνει μηνύματα όλη τη μέρα αλλά και τη νύχτα».

Ειδικά η λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν αλλά και με τους δικηγόρους του έχει προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΤΜΖ, το τελευταίο διάστημα ο Κάνιε απαιτεί απ’ όλους αποκλειστική συνεργασία επειδή θέλει να γίνει πιο μεγάλος και από την… Apple. Την ίδια ώρα δε o ραδιοφωνικός παραγωγός Εμπρο Ντάρντεν ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο ράπερ τού έχει εκμυστηρευτεί ότι είχε εισαχθεί στα τέλη του 2016 σε νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα οπιοειδή. Πάντως, η Κρις Τζένερ με ανάρτησή της στο twitter έσπευσε να διαψεύσει τα περί τσακωμών της με τον Γουέστ χαρακτηρίζοντας το σχετικό δημοσίευμα «ψέματα».

Ολόγυμνη η Κιμ για το νέο της άρωμα

Την ίδια ώρα η Κιμ συνεχίζοντας τη συνέπειά της απέναντι στο brand name της αναρτούσε γυμνές -για την ακρίβεια ολόγυμνες- φωτογραφίες της ως teaser για το σχήμα του μπουκαλιού του νέου αρώματός της, που θα είναι αυτό της σιλουέτας της. Ενδεικτικό είναι ότι σε μερικές από τις φωτογραφίες το γυμνό κορμί της 37χρονης είναι καλυμμένο με γκρι πηλό, που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το εκμαγείο της άκρως «καμπυλωτής» σιλουέτας της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εκεί μέχρι το τέλος

«Λύγισε» ο Ντέμης Νικολαΐδης βλέποντας τη σύντροφό του να...

Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός και όχι άδικα.

Το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Ντυμένος στα μαύρα ο Ντέμης Νικολαΐδης

Το τελευταίο αντίο είπαν στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου το μεσημέρι...

Η Σοφία Καρβέλα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας;

Δίχασαν πάλι τα πλήθη στα social media οι φωτογραφίες...

«Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της και έκανε τις βουτιές της σε παραλία της Μυκόνου.

Μαμά και κόρη σήμερα είναι διάσημες και πάμπλουτες

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας του χθες πόζαρε στην αγκαλιά της όμορφης μαμάς του.