Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Τετραπλό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Κοζάνη

«Φύλλο και φτερό» έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Αστυνομία τη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο του «πολέμου» που έχει εξαπολύσει κατά του παράνομου τζόγου. Δυο σημαντικές υποθέσεις ήρθαν στο φως, τα τελευταία 24ωρα, μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξανδρούπολη και την Κοζάνη.

Εξάρθρωση σπείρας που δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη – Τζίρος άνω των 500.000 ευρώ από παράνομο τζόγο

Σε άνω των 500.000 ευρώ υπολογίζεται ο τζίρος σπείρας που είχε μετατρέψει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξανδρούπολη σε χώρο διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων. Κατά τη διάρκεια ευρείας κλίμακας επιχείρησης σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν επτά μέλη της σπείρας ανάμεσα τους και ο αρχηγός.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, τα μέλη της σπείρας εξαπατούσαν τους παίκτες, καθώς παρέμβαιναν στα παίγνια που διενεργούνταν μέσω διαδικτύου, καθορίζοντας την έκβαση τους, με σκοπό να κερδίζουν επιλεγμένοι παίκτες και συγκεκριμένα ποσά.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη με υπολογιστή κατ΄επάγγελμα, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράβαση των νόμων περί παιγνίων, περί προσωπικών δεδομένων και περί όπλων, κατά περίπτωση.

Εντός του καταστήματος και στα σπίτια των μελών του κυκλώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 29 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 55 τράπουλες
  • 14 ζάρια
  • Πλήθος μαρκών
  • Εξοπλισμός βιντεοεπιτήρισης
  • Εξοπλισμός για την εναλλαγή των παράνομων σελίδων σε νόμιμες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του καταστήματος
  • Πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων
  • 1 μαχαίρι
  • 30 φυσίγγια κρότου
  • Ηλεκτρονικές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων
  • Το χρηματικό ποσό των 3.775 ευρώ
  • Πλήθος κινητών τηλεφώνων
  • Βιβλιάριο τράπεζας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ από τις έρευνες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τέσσερα μέλη της σπείρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση: ΕΔΩ

Τρείς συλλήψεις στην Κοζάνη για παράνομο τζόγο

Μια δεύτερη επιχείρηση «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη. Μετά από έφοδο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διενεργούνταν παράνομα παίγνια, συνελήφθησαν τρία άτομα.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, ένας 45χρονος παίκτης έπαιζε παράνομο στοίχημα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: ΕΔΩ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα