Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο «γκάνγκστερ» των παρκέ έβαλε στα… καλάθια τους πολιτικούς!

❱❱ Ο Νίκος Γκάλης, εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι σε κανένα ψηφοδέλτιοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Τάπα» του Γκάλη στις διαρροές που τον ήθελαν να ασχολείται ενεργά με την πολιτική. 

Σιγά μην είχε ανάγκη ο Νίκος Γκάλης, το σύμβολο όλων των Ελλήνων, να ταυτιστεί με κάποιους… Να γίνει βουλευτής για να σηκώνει το χέρι στις «εκ των προτέρων ψηφοφορίες», να πίνει καφέ στο εντευκτήριο και να κόβει βόλτες στο Σύνταγμα.
Γι’ αυτό και κοινώς «τα πήρε στο κρανίο», όταν ενέπλεξαν το όνομά του στις αναζητήσεις για σταρ στα ψηφοδέλτια, εν προκειμένω της Ν.Δ.
«Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος…» λέει ο σπουδαίος αθλητής, ρίχνοντας όχι μπάλα, αλλά τα βέλη του:
«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου.
Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Ελληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Οι ωραίες κόρες των Κουκοδήμου και Πολάκη

❱❱Ωραίες κόρες ωραίων μπαμπάδων. Φοιτήτρια στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι η κόρη του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, η πρασινομάτα Αθανασία. Mαθήτρια της τρίτης λυκείου η Σταυρούλα Πολάκη, κόρη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η Αθανασία, αν και ζει τόσο μακριά από την οικογένειά της που βρίσκεται στην Κατερίνη, δεν ξεχνά τον πατέρα της Κώστα και τον αδελφό της Γιώργο.
«Οι δυο άντρες της ζωής μου», έτσι τους αποκαλεί η Αθανασία, η οποία, εκτός από τις σπουδές της, ασχολείται και με τον αθλητισμό, ακριβώς όπως έκανε κάποτε ο ολυμπιονίκης πατέρας της.
Για τα πολιτικά, βέβαια, ούτε λόγος. Τουλάχιστον προς στιγμήν!


Η γαλανομάτα Σταυρούλα Πολάκη, από την άλλη, είχε τα γενέθλιά της προχθές. Η κόρη του Πολάκη έγινε 18 χρονών και φέτος ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο.
«Ο,τι ποθήσεις να κατακτήσεις» της ευχήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Κορίτσια σαν τα… κρύα τα νερά, δηλαδή, για τους πολιτικούς πατεράδες.

Με κόκκινα γαρίφαλα

❱❱«Για να με γνωρίσεις μες στο πλήθος, φόρεσα γαρίφαλο στο στήθος»… Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, γραμματέας του ΚΚΕ, φυσικά και θα εμφανιζόταν, όπως και έγινε, με κόκκινο γαρίφαλο στο πέτο την Πρωτομαγιά. Αλλωστε αυτό το μοσχομυριστό άνθος είναι σύμβολο αγώνων.
Αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με γαρίφαλο; Μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου;
Ετσι περπάτησε ανάμεσα στους χθεσινούς διαδηλωτές το ζεύγος Βαρουφάκη. Με το κόκκινο λουλούδι στο στήθος. Μαζί τους και σύντροφοι από τη Μέρα25, αν και χθες ήταν… μέρα 1η!
Λαός και Κολωνάκι δηλαδή μαζί.

Το πρόγραμμα του Καρόλου

❱❱Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται στο υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να φτιαχτεί το πρόγραμμα της επίσκεψης (το τριήμερο 9-11 Μαΐου) του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στην Αθήνα.
Την τελευταία μέρα της επίσκεψης, μάλιστα, το βασιλικό ζεύγος θα την περάσει στην Κρήτη.
Ρόλο θα έχει και η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Μπέτυ Μπαζιάνα, που θα έχει τη… φροντίδα της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

(!)

Ο «Σούπερμαν του Περιστερίου» Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχτηκε στην πόλη του τον Φοίβο Βουτσά. Ο γιος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, που, όπως βλέπετε, είναι πλέον ένα όμορφο αγοράκι, με χαρά βρέθηκε στην αγκαλιά του δημάρχου Περιστερίου.
Ο μπαμπάς του μόλις είχε κατέβει από τη σκηνή του κινηματοθεάτρου «Κώστας Γαβράς», όπου έδωσε παράσταση για παιδιά. Ο αειθαλής ηθοποιός έχει ξανανιώσει κοντά στον γλυκύτατο Φοίβο, που παρακολούθησε πρώτη φορά τον πατέρα του στο σανίδι.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα