Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Που χάθηκε η Ναταλία Μίγδου

❱❱ Πιτσιρίκα ήταν πολύ τσαούσα και πουλούσε στο γήπεδο καθισματάκια από φελιζόλ ❱❱ Οι εξετάσεις στο Εθνικό, ο σύντομος γάμος, τα τρία υπέροχα παιδιά και ο νέος έρωταςΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο πιο σπουδαίος ρόλος, αυτός της μαμάς, οδήγησε τη Ναταλία Μίγδου να αποχαιρετήσει τη φιλόδοξη καριέρα της στην Αθήνα και να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τα Ιωάννινα. Η ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 1999, παίζοντας στην πετυχημένη κωμική σειρά «Baby Style» της Ελένης Μαβίλη, και «έκλεισε» την τηλεοπτική καριέρα της με το «Φύγε εσύ, έλα εσύ» πριν από 12 χρόνια. Σήμερα, δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και των τριών παιδιών της, ενεργή στο τοπικό θέατρο και έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αν αυτό συμβεί, με χαρά θα έρθει ξανά στην Αθήνα!

Η Ναταλία Μίγδου είναι το μεσαίο από τα τρία κορίτσια μιας δεμένης γιαννιώτικης οικογένειας. «Ημουν μια πρωταγωνίστρια της γειτονιάς! Παντού ακουγόταν το όνομά μου! Διάβαζα τόσο, ώστε να είμαι αξιοπρεπής στην τάξη» αναφέρει στην «Espresso». Μικρή ήταν… τσαούσα και ήθελε να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Να έχει το δικό της πορτοφόλι! «Πουλούσα στο γήπεδο καθισματάκια από φελιζόλ. Στεκόμουν ανάμεσα σε μεγάλους άντρες πωλητές και, ενώ πουλούσα τα πιο κακής ποιότητας καθισματάκια, όλοι με προτιμούσαν λόγω φύλου, ηλικίας και της γλύκας που διέθετα. Καθόλου δεν ντρεπόμουν – το αντίθετο. Ενιωθα περήφανη και απολύτως σίγουρη για τον εαυτό μου» μας λέει!

Σπούδασε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Ιωαννίνων, αλλά δεν έδωσε ποτέ εξετάσεις, καθώς θα γινόταν ηθοποιός. Το είχε αποφασίσει. Ομορφη, ετοιμόλογη, με χιούμορ και αποφασιστικότητα, μετακόμισε στην Αθήνα και γράφτηκε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. «Σπουδαία προσωπικότητα και μέγας βωμολόχος. Και γόης! Καθηγητές μου επίσης ήταν ο Κώστας Καζάκος και ο Γιάννης Μόρτζος. Είχα τόσο πάθος με τα μαθήματά τους που, ενώ έμενα στα Ανω Ιλίσια, ξεκινούσα περπατώντας από το σπίτι για το κέντρο δύο ώρες πριν!» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Προβιβάστηκε

Επειτα έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, όπου προβιβάστηκε στη δεύτερη φάση, αλλά δεν κατάφερε να μπει, κι αυτό υπήρξε το μεγάλο απωθημένο της. Τα κατάφερε, όμως, στο Θέατρο Τέχνης. «Πήγα εντελώς απροετοίμαστη. Φόρεσα ένα κατακίτρινο φόρεμα και, όταν μπήκα, είδα όλα τα κορίτσια (υποψήφιες) μαυροφορεμένα! Ετοιμες Μήδειες! Βαμμένες για Επίδαυρο. “Πού πας σαν το καναρίνι;” σκέφτηκα. Ακουσα το όνομά μου. Μπήκα μέσα χωρίς άγχος. Ημουν έτοιμη για την αποτυχία. Ερμήνευσα το δημοτικό τραγούδι “Γιάννη μου, το μαντίλι σου”. Ακόμη και το ποίημα που απήγγειλα δημοτικό ήταν κι αυτό! Οι άλλες έλεγαν Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ρίτσο. Κι όμως, εγώ, το καναρινί φόρεμά μου και τα ηπειρωτικά μου αρέσαμε. Πέρασα!» θυμάται και σκάει στα γέλια.

Συγγενείς

Η Ναταλία έπαιξε σε πολλές σειρές, όπως οι «Οσο υπάρχει αγάπη», «Ακρως Οικογενειακόν», «Το πιο γλυκό ψέμα», και σε πολλές θεατρικές επιτυχίες. «Ο πρώτος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν πρωταγωνιστικός. Μου τον εμπιστεύτηκε η Ελένη Μαβίλη. Μεγάλη σχολή. Απαιτητική, δύσκολη και αυστηρή. Στο θέατρο ήμουν επίσης τυχερή. Για αρχή δούλεψα στο Εθνικό, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και σκηνοθέτη τον Κώστα Τσιάνο. Συνέχισα εκεί με τον Στέφανο Ληναίο και αργότερα στο Ελεύθερο Θέατρο» μας λέει.

Τη στιγμή που η καριέρα της απογειωνόταν, η ηθοποιός παντρεύτηκε! Ο γάμος ήταν σύντομος, αλλά απέκτησε τρία υπέροχα παιδιά. Στην πρωτεύουσα ζούσε μόνη της, δεν είχε συγγενείς. Δυσκολευόταν να μεγαλώσει τα βλαστάρια της, αφού έπρεπε παράλληλα να εργάζεται. «Στην τρίτη εγκυμοσύνη, ο γάμος μου κλονίστηκε. Με το κεφάλι ψηλά, την κοιλιά στον Θεό και άγνοια κινδύνου, έφυγα από την Αθήνα για τα Ιωάννινα. Το διαζύγιο άφησε πολλά “απόνερα”, που πληρώνω μέχρι σήμερα και ίσως να μην μπορέσω ποτέ να αποπληρώσω. Κάποια στιγμή έχασα τα μαλλιά μου από το στρες, όμως κράτησε λίγο. Κάνοντας έναν απολογισμό, νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Για τη δυναμική που επέδειξα» συμπληρώνει.

Τα παιδιά της μεγάλωσαν με πολλή αγάπη. Νανουρίσματα, αγκαλιές, βόλτες, παιχνίδια και φιλιά. «Ο,τι έχω, ό,τι αγαπώ είναι ο Ερως, η Σεσίλια και ο Γιώργης. Το σπίτι μας, στη γειτονιά όπου μεγάλωσα, δίπλα σ’ έναν γεροπλάτανο, είναι γεμάτο από φωνούλες, ζεστασιά, χαρά και τρυφερότητα» λέει συγκινημένη. Μετά τον αποτυχημένο γάμο, ένας νέος έρωτας ήρθε στη ζωή της και η Ναταλία χαμογέλασε ξανά. Και ο γάμος με τον αγαπημένο της Νικόλα Δανίκα δεν άργησε. «Ο αξιολογότερος όλων. Οπου κι αν ταξίδεψα, όποιον κι αν γνώρισα» εξομολογείται και ο λόγος της στάζει γλύκα. Στη γενέτειρά της κάνει επιλεκτικά θεατρικό παιχνίδι, και συμμετέχει σε παραστάσεις.

Φέτος έπαιξε στην παράσταση «Θοδωρής ετών 33 μ.Χ.», στο θέατρο Εκφραση, και μαζί με τους Χρήστο Χρήστου και Πέτρο Χριστακόπουλο θα συμμετάσχουν με το ίδιο έργο, αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, στο 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας στη Θεσσαλονίκη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Έλληνας τραγουδιστής έχασε 35 κιλά – «Σε κάθε εγκυμοσύνη της γυναίκας μου έπαιρνα 10 κιλά»

«Έχασα 35 κιλά. Αυτή τη στιγμή δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής απλώς φυλάγομαι. Τρώω από λίγο πολλές φορές.




Μποζουκια Αθηνα