«Αυτοκόλλητοι» από κούνια!

❱❱ Δίδυμοι μένουν μαζί 59 χρόνια, φορούν όμοια ρούχα και δούλευαν στο ίδιο κατάστημα Γεννήθηκαν με διαφορά μερικών λεπτών, έχουν περάσει όλη τη ζωή τους στο ίδιο σπίτι, αλλά και στην ίδια επαγγελματική στέγη, ενώ ανυπομονούν να αρχίσουν να απολαμβάνουν περισσότερο ο ένας τη συντροφιά του άλλου τώρα που βγήκαν στη σύνταξη. 

Ο λόγος για τους 59χρονους ομοζυγωτικούς δίδυμους αδελφούς Μάικλ και Χάουαρντ Τζόουνς από τη Βρετανία, οι οποίοι έχουν αναγάγει την αδερφική αγάπη σε άλλο επίπεδο.

Γνωστοί και ως Αδελφοί Χάουελ, επειδή εργάζονταν και οι δύο στο πολυκατάστημα Χάουελ του Κάρντιφ εδώ και 40 χρόνια, εξακολουθούν να ζουν στο ίδιο σπίτι, καθώς κανείς από τους δύο δεν έκανε δική του οικογένεια.

Μπέρδευαν τους πελάτες

«Είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά όχι μεταξύ μας. Δεν εργαζόμαστε ποτέ στο ίδιο τμήμα για να μπορούμε να παίρνουμε άδεια ταυτόχρονα και να πηγαίνουμε διακοπές μαζί» αναφέρουν τα δύο αδέλφια, τα οποία ντύνονταν πανομοιότυπα, μπερδεύοντας πολλές φορές τους πελάτες τους.
«Ο κόσμος δεν πίστευε ότι είχα δίδυμο αδελφό. Πίστευαν ότι έβλεπαν εμένα, αλλά σε διαφορετικό τμήμα» αναφέρει ο Μάικλ, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν από έξι χρόνια. «Ο κόσμος μάς έλεγε: “Πώς πήγες ή πώς ήρθες από εκεί πίσω τόσο γρήγορα;”. Κάποιοι μας πίστευαν, κάποιοι όχι. Κάναμε πλάκα με αυτό» προσθέτει ο Χάουαρντ, που πήρε σύνταξη μόλις πριν από δύο μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...