Οικονομόπουλος και Αραβανή καλεσμένοι σε prive party

❱❱ Αυτό κι αν ήταν έκπληξη Και για τον Γιάννη Τσακουμάκο, αλλά και για τους fans του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή. Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο surprise party που οργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης για τα γενέθλια του επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών στο σπίτι του τελευταίου στο Καλαμάκι.

«Συνεργός» ήταν φυσικά η σύζυγος του Γιάννη Τσακουμάκου, το πρώην μοντέλο Τζένη Τζιβεριώτη. Πέρα από τον Οικονομόπουλο και την Αραβανή, στη μικρή λίστα των προσκεκλημένων ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτόρια, αλλά και η Στέλλα Δημητρίου.
Ο εορτάζων, ο οποίος έκλεισε τα 47, δεν είχε ιδέα τι είχε οργανωθεί πίσω από την πλάτη του και φτάνοντας στο σπίτι η έκπληξή του ήταν μεγάλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Κι όμως είναι 60 χρονών! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;