Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Νίκος Μουτσινάς: «Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι» – Η θρόμβωση που έπαθε...

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε η Μαρία Σολωμού στο νέο...

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Evangelia: «Τη λυπάμαι… ούτε φέτος θα τα καταφέρει»

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του «Eurovision - Sing...

Μαίρη Βιδάλη για τη σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Γινόμουν φίλη με τις...

Η Μαίρη Βιδάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Ζώδια: Προσοχή σε χρήματα, σχέσεις και παγίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Για κανέναν λόγο και για...

Άρπαξαν μια περιουσία από τον Σπανουδάκη

❱❱ «Ποντικοί» έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ενώ αυτός και η σύζυγός του κοιμούντανΚυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν οι άγνωστοι διαρρήκτες τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του, όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους στην περιοχή Ανω Καρελλάς, στο Κορωπί, και το «έγδυσαν», κάνοντας την μπάζα της ζωής τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η διάρρηξη έγινε πριν από μερικές ημέρες και οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν δύο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, κειμήλια των γονέων του ζευγαριού, αλλά και μετρητά, συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ, χωρίς να τους αντιληφθούν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη, που κοιμούνταν ανυποψίαστοι στην κρεβατοκάμαρα!

Οι δυο τους διαπίστωσαν τη διάρρηξη αρκετές ώρες αργότερα, όταν πλέον ξύπνησαν και έντρομοι αντίκρισαν το σπίτι άνω κάτω! Αμέσως ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου, άνδρες του οποίου πήγαν στο σημείο. Οπως ανέφερε σοκαρισμένο το ζευγάρι στους αστυνομικούς, εκτιμά ότι οι κακοποιοί εισέβαλαν στον χώρο του τα ξημερώματα, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι. Κι αυτό διότι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εκείνο το βράδυ βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης που έχει διαμορφώσει μέσα στην οικία και πήγε για ύπνο τα ξημερώματα, χωρίς να διαπιστώσει κάτι ύποπτο.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άγνωστοι κακοποιοί πήδηξαν πάνω από τον φράκτη του κήπου και κατάφεραν να φτάσουν στην μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα.

Από εκεί βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξαν δύο κοσμηματοθήκες που ήταν γεμάτες με χρυσαφικά, κοσμήματα και, κυρίως, με οικογενειακά κειμήλια ιδιαίτερης αξίας. Λες και ήταν απόλυτα διαβασμένοι, κατάφεραν να ξετρυπώσουν και τα μετρητά που φύλαγε το ζευγάρι σε αφανές σημείο του σπιτιού και να φύγουν σαν… κύριοι, όπως μπήκαν, έχοντας εξασφαλίσει έναν θησαυρό που ξεπερνά σε αξία τα 200.000 ευρώ.

Κλοπιμαία

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι, για να εντοπίσουν τα κλοπιμαία, θα πρέπει να έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι, παρ’ όλα αυτά κινήθηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Από την άλλη πλευρά, πέρα από την απώλεια, το γεγονός ότι ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του δεν ξύπνησαν ίσως τους προφύλαξε από μια ακόμα πιο δυσάρεστη και επικίνδυνη τροπή, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσαν οι κακοποιοί αν τους έβλεπαν μπροστά τους. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, όλα όσα εκλάπησαν μέσα από το σπίτι ήταν ασφαλισμένα.

Στην Ασφάλεια, όπου πήγε ο καταξιωμένος μουσικός για να καταγγείλει τη διάρρηξη, έγινε λόγος και για άλλη μια κλοπή που είχε γίνει πάλι στο σπίτι του, πριν από τέσσερα χρόνια, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται ως προς την ταυτότητα των δραστών. Παράλληλα, έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους όλα τα άτομα που κατά καιρούς εργάστηκαν για λογαριασμό του ζευγαριού στο σπίτι και γνώριζαν τα κατατόπια.

«ΝΤΟΥ» ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

Αννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βέρτης… Η λίστα με τα ονόματα celebrities που έχουν πέσει θύματα διάρρηξης είναι μεγάλη. Τον Οκτώβριο του 2016, ενώ η «απόλυτη σταρ» βρισκόταν στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, διαρρήκτες εισέβαλαν στη βίλα της στην Εκάλη, αρπάζοντας το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κοσμήματα αξίας.

Εναν μήνα μετά έγινε «ντου» στη μεζονέτα του Νίκου Βέρτη στα νότια προάστια. Οι δράστες παραβίασαν ένα από τα παράθυρα του σπιτιού του καλλιτέχνη, την ώρα που εκείνος απουσίαζε, και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ρολόγια. Λίγο καιρό νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στο σπίτι τους στη Γλυφάδα. Φαίνεται ότι ο συνθέτης αντιλήφθηκε κάποιες ύποπτες κινήσεις έξω από την οικία του και, όταν κατέβηκε, οι τρεις ληστές τού επιτέθηκαν, τον έβαλαν με γροθιές μέσα και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που βρήκαν μέσα στο σπίτι και αρκετά κοσμήματα μεγάλης αξίας. Την ίδια χρονιά, τον απόλυτο τρόμο έζησε και η Τέτα Καμπουρέλη, όταν αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι της, χτύπησαν την ίδια και τον σύζυγό της, και ξήλωσαν επίσης το χρηματοκιβώτιό τους.

Τον Οκτώβριο του 2017 διαρρήκτες «χτύπησαν» και το σπίτι του Χρήστου Νικολόπουλου, στην περιοχή Κάλαμος στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας! Φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι ο μουσικοσυνθέτης απουσίαζε, όμως δεν βρήκαν αυτά που αναζητούσαν και έτσι αρκέστηκαν σε μερικά προσωπικά αντικείμενα, όπως το αγαπημένο του μπουζούκι. Τον Νοέμβριο του 2017 στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Οι δράστες μπήκαν στην οικία του ζευγαριού στη Βούλα και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Τη στιγμή της διάρρηξης έλειπαν όλοι.

Τον περασμένο Μάρτιο ληστές μπούκαραν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη. Ο τραγουδιστής ήταν τότε στην Κύπρο για δουλειά και οι δράστες περίμεναν να φύγουν η σύζυγός του με τον γιο τους, για να εισβάλουν στην οικία τους, σπάζοντας με τσεκούρι την μπαλκονόπορτα του παιδικού δωματίου. Εναν μήνα μετά, τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς, θύμα διάρρηξης έπεσε και ο Λευτέρης Πανταζής. Οπως δήλωσε ο ίδιος, οι δύο οικιακές βοηθοί κοιμούνταν και οι διαρρήκτες μπήκαν μάλλον από την κουζίνα, γιατί δεν είχε ασφαλίσει καλά η πόρτα, ενώ έφυγαν σαν κύριοι με λεία τη συλλογή ρολογιών του τραγουδιστή, μετρητά περίπου 1.000 ευρώ και πολύτιμα αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.