«Απόδραση» στην Ιταλία

❱❱ Μπορεί η εκπομπή «Ελένη» να έχει ολοκληρωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα, όμως δύο εκ των συνεργατών της συναντήθηκαν και πάλι! Αυτήν τη φορά εκτός πλατό, καθώς η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Τζορτζ Παπακώστας ταξίδεψαν παρέα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα.

Και οι δύο ανέβασαν Instastories τους, αποδεικνύοντας την καλή σχέση που έχουν και πίσω από τις κάμερες.

Το ταξίδι, είχε επαγγελματικό σκοπό, καθώς και οι δύο ήταν καλεσμένοι σε εργοστάσιο παρασκευής ζυμαρικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»