Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Η Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε και ερωτεύτηκε

❱❱ Η Αναστασία Τσιλιμπίου, που ενσάρκωνε στο «Νησί» την κόρη της Λέχου, ερωτεύτηκε «μάγο» της τεχνολογίαςΗ ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία είχε υποδυθεί τη μικρή Μαρία (τη μία από τις δύο κόρες της Λέχου) στο «Νησί», μεγάλωσε, έγινε ακόμη πιο όμορφη κι εδώ και λίγους μήνες ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επίσης κούκλο Αλέξανδρο Ιβο, ο οποίος είναι tech expert και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. 

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε κυκλαδίτικο νησί, όπου απόλαυσε τις διακοπές του κι εκεί γιόρτασε -τη Δευτέρα- και τα 25α γενέθλια του γοητευτικού νεαρού.

Ανάρτηση

Με ένα μήνυμα που… ξεχείλιζε αγάπη αλλά και θαυμασμό, η ηθοποιός ευχήθηκε στον αγαπημένο της: «Είναι η απόλυτη έμπνευσή μου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναμη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλειά σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόμενος και η καλύτερη παρέα… Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε.

Αυτό ήταν… Οι followers της Αναστασίας υποκλίθηκαν στον έρωτά της: «Να τον χαίρεσαι!», «Το πιο όμορφο ζευγάρι», «Μακάρι να είστε μαζί για πάντα» ήταν μερικά από τα σχόλιά τους. Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν εκείνη πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Playing Gods», στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο, κι εκείνος είχε την παραγωγή.

Αν και μόλις 25 χρονών, ο Αλέξανδρος είναι co-founder και CEO ενός κοινωνικού δικτύου με κύριο γνώμονα τον ήχο, ηθοποιός, παραγωγός, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας επιτυχημένος travel blogger, καθώς διαθέτει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς με εικόνες από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη. Μέχρι σήμερα έχει περιηγηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, με αρκετές από αυτές να αποτελούν και τα πρώτα του βήματα στο επιχειρείν.

Ομως και η Αναστασία είναι αυτό που λέμε «next best thing» στον χώρο του θεάματος! Η πορεία της ξεκίνησε το 2006 από την τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και πλέον η 20χρονη ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη showbiz, έχοντας μάλιστα στο βιογραφικό της κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουρκική σειρά «Κιοσέμ, η σουλτάνα», που της χάρισε μεγάλη δημοφιλία στη γειτονική χώρα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.






Μποζουκια Αθηνα