Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Η Νίκη Σερέτη

❱❱ «Παλιά έκανα τα πάντα για να με κρύψω. Ισιωνα το μαλλί μου και είχα βάλει μπλε φακούς για να φαίνομαι Ελληνίδα»…… παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΑΝΤ1 η αξιολάτρευτη μελαψή ηθοποιός Νίκη Σερέτη και παραλίγο να μας σταθεί το κουκούτσι στον λαιμό.

Δηλαδή, αγαπημένη μας, αν και διαφωνούμε εντελώς με την αποκάλυψη αυτή, μόνο τα ίσια μαλλιά και τα μπλε μάτια θα σε έκαναν να φαίνεστε -εξωτερικά τουλάχιστον- Ελληνίδα; Οχι, για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοείτε, διαφορετικά, αν είναι έτσι, να πεταχτούμε κι εμείς μέχρι το κομμωτήριο για μια ψιλή περμανάντ και να δηλώνουμε μετά ότι έχουμε ρίζες από το Βελγικό Κονγκό, όπως κι εσείς.

Από την άλλη, για να μην σας αδικήσουμε κιόλας, θα ήταν σημαντικό να μας πείτε και τη χρονική περίοδο που το κάνατε αυτό, γιατί, αν ήταν στην εφηβεία σας, άντε να το δεχτούμε, ίσως να είχατε πέσει θύμα (άδικα, βέβαια) κακόβουλων σχολίων από συμμαθητές σας, αλλά αργότερα δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Ετσι σας γνώρισε και σας λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του ’90 στο πλευρό του θρυλικού Ζάχου Δόγκανου (Γιάννη Μπέζο) στον ρόλο της Δεβόρα στο σίριαλ «Εκείνες κι εγώ».

Μέχρι και ο Ζάχος Δόγκανος «μαυρούλα μου» σας έλεγε στην εδώ και πολλά χρόνια (έχουμε χάσει το μέτρημα πια) επανάληψη του σίριαλ. Πάντως, για όσους δεν γνωρίζουν την καταγωγή σας, τους ενημερώνουμε πως είστε 100% Ελληνίδα, όχι επειδή έχετε γεννηθεί απλά εδώ, αλλά γιατί ο μπαμπάς σας είναι Ελληνας.

Οσο για το χρώμα σας, αυτό οφείλετε στην Αμερικανίδα μητέρα σας, που έχει ρίζες από το Βελγικό Κονγκό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα