Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Σώθηκε από θαύμα η Βρισηίδα του «My style rocks»

❱❱ Τροχαίο-σοκ! Εβλεπε αιμόφυρτη στην άσφαλτο να έρχεται καταπάνω της νταλίκαΑγιο είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «My style rocks» του Σκάι, αφού ήταν συνοδηγός στην νταλίκα που ανατράπηκε το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Το ρεύμα προς Αθήνα παρέμεινε κλειστό για περισσότερες από πέντε ώρες, καθώς εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το μεγάλο κύμα επιστροφής των αδειούχων και οι ουρές που σχημάτισαν τα αυτοκίνητα έφτασαν ακόμα και τα οκτώ χιλιόμετρα.

Το μοντέλο (που έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από το παιχνίδι μόδας του Σκάι, που είχε και γερές δόσεις ξεκατινιάσματος) επέβαινε στο βαρύ όχημα που ανήκει στη μεταφορική εταιρία της οικογένειάς της, στην οποία εργάζεται και η ίδια, και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, όταν υπό podiaαδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στο 110ο χιλιόμετρο, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας. Η νταλίκα, που ήταν φορτωμένη με τζάμια, πήρε κλίση και άρχισε να τουμπάρει, ενώ η Βρισηίδα και ο οδηγός πετάχτηκαν έξω από το κουβούκλιο και σύρθηκαν στην άσφαλτο, η οποία γέμισε σπασμένα τζάμια.

Ευτυχώς για την κοπέλα, αντιλήφθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι η ντεραπαρισμένη νταλίκα σερνόταν κατά πάνω της και άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί, αν και ήταν τραυματισμένη και είχε υποστεί σοκ! Από τύχη σώθηκαν τόσο εκείνη όσο και ο οδηγός του οχήματος, καθώς γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς.

Νοσηλεία στο ΝΙΜΤΣ

Μάλιστα, εκείνος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο χέρι. Ωστόσο, αυτό που έζησαν θα το θυμούνται όλη τους τη ζωή. Την επομένη του σοβαρού τροχαίου, που από θαύμα δεν στοίχισε τη ζωή σε ανθρώπους, η πρώην παίκτρια του «My style rocks» ανέβασε insta story από τη νοσηλεία της στο ΝΙΜΤΣ. «Λογικό να με ρωτάτε… Είμαι καλά… Το βιντεάκι είχε μέσα το 1/5 από αυτά που έχω» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου, δείχνοντας τις αμυχές και τα γδαρσίματα στα πόδια της από την τριβή τους στην άσφαλτο και συμπλήρωσε: «Είμαι καλά όμως. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον».

Στο σημείο του τροχαίου στήθηκε εκτεταμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Τροχαίας και υπαλλήλους της Νέας Οδού για να απομακρυνθεί η τουμπαρισμένη νταλίκα και στη συνέχεια να καθαριστεί προσεκτικά το οδόστρωμα από τα σπασμένα τζάμια, ώστε να αποκατασταθεί η πυκνή κυκλοφορία. Και ενώ οι αδειούχοι εξακολουθούσαν να καταφθάνουν κατά κύματα, η Τροχαία έκοψε τον δρόμο από το ύψος του κόμβου Μαρτίνου και έστελνε τους οδηγούς σε παρακαμπτήριες οδούς.

Πολύ σύντομα οι ουρές έφτασαν σε μήκος μέχρι και οκτώ χιλιομέτρων και η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν απίστευτη. Τελικά, ύστερα από επίπονες προσπάθειες, η κυκλοφορία στην εθνική οδό αποκαταστάθηκε λίγο πριν από τις 11 τη νύχτα.

ntalika

Προτού καλά καλά συμπληρωθεί ένα 24ωρο, λίγο μετά τις 8 το πρωί χθες, συνέβη στην ίδια εθνική οδό νέα ανατροπή νταλίκας, αυτήν τη φορά με βουλγαρικές πινακίδες! Το νέο ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος των Θερμοπυλών, ευτυχώς χωρίς θύματα, αλλά το φορτίο των απορρυπαντικών χύθηκε στο οδόστρωμα! Η μία λωρίδα έκλεισε ώσπου να απομακρύνουν οι γερανοί την νταλίκα και στη συνέχεια να μαζευτούν τα απορρυπαντικά που είχαν χυθεί. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι.

vasiki

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...