Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Κατερίνα στο ναυτικό

❱❱ Στη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου ξεναγήθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας – ΘράκηςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η «ναυαρχίδα» του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου.
Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Νοτοπούλου, υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, η οποία πάτησε το πόδι της χθες στο πολεμικό πλοίο «USS Mount Whitney», που είναι αραγμένο στον Θερμαϊκό.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόταν από τον Αμερικανό πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Γκρέγκορι Φλέγκερ (μικρή φωτό). Ο πρόξενος, που μιλάει άπταιστα ελληνικά, ξενάγησε την υφυπουργό στο πλοίο και την έκανε τόσο να εντυπωσιαστεί, ώστε έγραψε ενθουσιασμένη στο twitter: «Μια ενδιαφέρουσα πρωινή ξενάγηση στο εντυπωσιακό “USS Mount Whitney”, τη ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, που βρίσκεται στον Θερμαϊκό στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ».

katerinakig800

Πάντως, αν και η Κατερίνα δεν ήταν ντυμένη στα κόκκινα (όπως έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην 83η ΔΕΘ), εντυπωσίασε το πλήρωμα του «USS Mount Whitney», το οποίο, για την ιστορία, είναι πλοίο διοικήσεως, ελέγχου, επικοινωνιών, υπολογιστών και πληροφοριών, και συμμετέχει σε επιχειρήσεις στον Ατλαντικό, στη Μεσόγειο, στην Καραϊβική και στον Ινδικό.

«Φρεσκαδούρα» στο Ηρώδειο

img 6214

❱❱Θεοδώρα, κάτι έχεις κάνει… Τέτοια φρεσκάδα πώς προέκυψε; Με πολλή αγάπη, λοιπόν, παρατηρήσαμε την ωραία νιότη που φάνηκε στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου κατά την πρόσφατη έξοδό της στο Ηρώδειο. Η βουλευτής παρέα με την κόρη της θαύμασαν το θεατρικό δημιούργημα του συναδέλφου της βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, την «Ηλέκτρα»! Αφήνουμε την ίδια λοιπόν να μας αποκαλύψει πού οφείλεται η εντυπωσιακή αλλαγή της!

img 6211

❱❱Αρωμα γυναίκας στο Σώμα των κελευστών. Μεγάλη πρέπει να ήταν χαρά του Φώτη Κουβέλη, που ως αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας απένειμε προχθές τα πτυχία σε δώδεκα κελευστές του Λιμενικού Σώματος, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν γυναίκες… Οι «ωραίες Κελευστίνες» στάθηκαν με τη λευκή στολή τους σούζα μπροστά στον υπουργό θυμίζοντάς μας τη σκηνή από την «Αλίκη στο Ναυτικό», με τον υπουργό Φώτη Κουβέλη, ως άλλο Λάμπρο Κωνσταντάρα, να επιθεωρεί τις κελευστίνες.

«Παίζουν» με τον φακό και τρελαίνουν τις γυναίκες

img 6215

❱❱Να το παραδεχθούμε… Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα μοντέλα στη Βουλή. Οι περισσότεροι αριστεροί (τρόπος τού λέγειν), άντρες και γυναίκες, είναι πέρα από τα συνηθισμένα «κοινοβουλευτικά πρότυπα ομορφιάς» .
Κι επειδή με τα κορίτσια του (βλέπε Αχτσιόγλου, Νοτοπούλου κ.λπ.) έχουμε ασχοληθεί κι ασχολούμαστε πολλάκις, καιρός να πούμε και για τα αγόρια του. Η φωτογραφία είναι πολύ εύγλωττη ως προς αυτό. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και οι νεαροί βουλευτές Μάριος Κάτσης και Πέτρος Κωνσταντινέας παίζουν με τις selfies, τρελαίνοντας το γυναικείο κοινό που τους έβλεπε στο περιθώριο της ΔΕΘ. Αυτό τελικά δεν είναι κόμμα – πρακτορείο μοντέλων είναι.

(!)

thavmastiko img 6210

Πέστροφες από τη λιμνοθάλασσα της πανέμορφης Βιστονίδας δοκίμασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η οποία «πετάχτηκε» μέχρι την Ξάνθη. Εκεί την υποδέχτηκε σύσσωμος ο αλιευτικός συνεταιρισμός, που της έκανε το τραπέζι. Η Χαρούλα, όπως τη φωνάζουν οι συνάδελφοί της, είναι μεταξύ άλλων και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, οπότε μπόρεσε να ακούσει τα προβλήματα των αλιέων όπως αυτά ετέθησαν. Τσιπουράκι και πέστροφα στη Βιστονίδα πάντως είναι μαγικός συνδυασμός!

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...