Ο «καλόγερος» της Novartis!

❱❱ Αποκλειστική φωτογραφία στο dikastiko.gr προστατευόμενου μάρτυρα του FBI κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ελβετικό κανάλιΣυνέντευξη στο κρατικό ελβετικό κανάλι RSI, φορώντας ράσο με κουκούλα που παραπέμπει σε καθολικό καλόγερο και μια άσπρη μάσκα που κάλυπτε πλήρως τα χαρακτηριστικά του, έδωσε ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες του FBI για το πολύκροτο σκάνδαλο της Novartis, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ. 

Ο μάρτυρας εμφανίζεται σε αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το dikastiko.gr, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος που γίνεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον. Ο εκ των πρωταγωνιστών των αποκαλύψεων για τις παράνομες πρακτικές που φέρεται ότι είχε υιοθετήσει ο φαρμακευτικός κολοσσός, στέκεται απέναντι από την Ελβετή δημοσιογράφο απαντώντας στις ερωτήσεις της για την υπόθεση. Το ράσο που φορά το «βαθύ λαρύγγι» της Novartis συμβολίζει, κατά τους Αμερικανούς, το «καλό», όπως και το λευκό χρώμα της μάσκας.

Το κανάλι της Ελβετίας, όπου βρίσκεται άλλωστε η έδρα της φαρμακοβιομηχανίας, έλαβε από την αμερικανική Δικαιοσύνη τη σχετική άδεια προκειμένου να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμβόλαιο, βάσει του οποίου η προβολή του εν λόγω ντοκιμαντέρ θα γίνει μετά το πέρας της δικαστικής διαδικασίας για τη Novartis που εκκρεμεί στην Αμερική. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ελβετοί έχουν κάνει γυρίσματα και στην Ελλάδα, ακολουθώντας τη νομική ομάδα του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, ο οποίος έφερε τους τρεις μάρτυρες στο FBI και στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο δικηγόρος πήγε στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται στο τελικό στάδιο η διπλή έρευνα των Αμερικανών σε ποινικό και αστικό επίπεδο, ενώ ήδη συντάσσεται κατηγορητήριο κατά της εταιρίας. Σύμφωνα με το αμερικανικό Δίκαιο, μετά την απαγγελία των κατηγοριών θα ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης με την εταιρία για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα συμβιβαστεί.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Novartis προσέλαβε πρόσφατα έμπειρο νομικό για να διενεργήσει εσωτερικό έλεγχο στους κόλπους της. Την ίδια ώρα, πάντως, οι Αμερικανοί φέρεται ότι ασκούν πιέσεις ώστε να ολοκληρωθεί και η ελληνική έρευνα, την οποία διενεργεί η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και αφορά και πολιτικά πρόσωπα που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.