Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Μαζί σου, Ανδρέα!

❱❱ Ο οδοντίατρος σύζυγος της Γεννηματά τη συνόδευσε ακόμα και στις ΒρυξέλλεςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πολιτικής και δεν χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται μαζί.
Ο οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, κάνει πράξη αυτό που συνηθίζουν να λένε οι ιερείς στους γάμους: «Μαζί στις χαρές, μαζί και στις δυσκολίες της ζωής».

Οπου υπάρχει η Φώφη, κάπου δίπλα στο παρασκήνιο θα βρίσκεται και ο αγαπημένος της σύζυγος, τον οποίο παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2003.

Η ομιλία

Ετσι και χθες που ήταν στις Βρυξέλλες, προσκεκλημένη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην οποία ανήκει το Κίνημα Αλλαγής, δεν ήταν μόνη, αφού τη συνόδευε ο Ανδρέας της.
Εκείνη στην ομιλία της παρουσίαζε τις θέσεις της για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας εν όψει των ευρωεκλογών κι εκείνος τη θαύμαζε από κάτω.

Ο σύζυγός της όμως είναι ιδιαίτερα δραστήριος και στα social media, όπου προβάλλει τις πολιτικές δραστηριότητές της!
Ομιλίες, κεντρικές επιτροπές, περιοδείες, όλα μαζί για τον Ανδρέα και τη Φώφη.

Νοσταλγικό «κλικ» με τον αξέχαστο πατέρα του

❱❱«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στη λεζάντα μιας νοσταλγικής φωτογραφίας όπου ο ίδιος είναι στην αγκαλιά του πατέρα του.
Η ανάρτηση στη σελίδα του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας έγινε με αφορμή τη χθεσινή μαύρη για εκείνον επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη, τον Σεπτέμβριο του 1989. Ο Κώστας, που λάτρευε τον πατέρα του και τον στερήθηκε με αυτόν τον πολύ άγριο τρόπο, θυμάται πάντα τις στιγμές μαζί του και κάθε χρόνο τέτοια μέρα το συναίσθημα ξεχειλίζει. «…θα ξαναβρεθούμε» λέει λοιπόν ο περιφερειάρχης, 29 χρόνια μετά τη δολοφονία Μπακογιάννη, ενθυμούμενος τον αγαπημένο του πατέρα, που του λείπει πολύ, όπως ο ίδιος συχνά εξομολογείται.

Ακουσαν τα βάσανα των συνταξιούχων

❱❱Πήγαν στον Μπαλαούρα οι συνταξιούχοι. Τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους αυτήν την περίοδο εξέθεσαν αναλυτικά τα μέλη της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τους επικεφαλής των Προεδρείων των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Τάξης Γεράσιμο Μπαλαούρα, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Αντώνη Συρίγο και Σάκη Παπαδόπουλο, αντιστοίχως.

Οι βασανισμένοι αυτοί άνθρωποι ζήτησαν να μπει ένα τέλος σε ό,τι ζουν εξαιτίας των Μνημονίων. Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν τις αρμόδιες επιτροπές και να βοηθήσουν. Ας το κάνουν, γιατί, όπως λέει και ο λαός, «εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις». Και με βάση τις ηλικίες των προέδρων των επιτροπών της Βουλής, κοντοζυγώνουν…

(!)

Η Ζέττα Μακρή και η Χαρά Καφαντάρη έκαναν πράξη τον μεγάλο συνασπισμό. Η πρώην υπουργός και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιστοίχως, συμμετέχουν αμφότερες στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών και χθες ψήφιζαν για το νέο τους διοικητικό συμβούλιο. Πρόκειται για έναν πολιτικό όμιλο γυναικών που σκοπό έχει την προώθηση θέσεων προκειμένου να γίνει πράξη η ίση και ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στα κόμματα, στο Κοινοβούλιο, στην Αυτοδιοίκηση, στιως διοικήσεις οργανισμών Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και γενικότερα στα κέντρα αποφάσεων. Εκεί λοιπόν οι γυναίκες, ανεξάρτητα από τα κόμματα, τα βρίσκουν, γι’ αυτό και η Χαρά Καφαντάρη σπεύδει να χαρακτηρίσει τη φωτογραφία «family foto».
Αντε και στην κυβέρνηση, κορίτσια…

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα