Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

«Ψυχώ» στο διαμέρισμα της κολάσεως

❱❱ Ασύλληπτη τραγωδία στο Αργος μπροστά στα μάτια της μητέρας που ούρλιαζε: «Δεν μου μένει πια ζωή»Δεν χωρά ανθρώπου νους το φρικτό έγκλημα στο σπίτι γνωστής οικογένειας γιατρών του Αργους με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών και δράστη τον 29χρονο ετεροθαλή αδελφό της, που σε κατάσταση παροξυσμού την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι με καραμπίνα, έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την οικογενειακή τραγωδία που έμελλε να ξεσπάσει χθες στις 14.40 το μεσημέρι, την ώρα που η 11χρονη Στέλλα θα άνοιγε την πόρτα του σπιτιού της οδού Ομήρου για να υποδεχτεί τον αδελφό της.

Ο ασκός του Αιόλου είχε μόλις ανοίξει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο. Ο 29χρονος Κωνσταντίνος Π., φοιτητής Ιατρικής, στη θέα του ανήλικου κοριτσιού σηκώνει την καραμπίνα που είχε μαζί του και σημαδεύει σε απόσταση αναπνοής στο κεφάλι το άτυχο αγγελούδι, που σε κλάσματα δευτερολέπτου πέφτει νεκρό στο πάτωμα.

11 f2

Ο 29χρονος αδελφοκτόνος προσπερνά τη λίμνη αίματος που σχηματίζεται γύρω από τη σορό του παιδιού και μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού συνεχίζοντας να πυροβολεί. Εκείνη την ώρα στο σπίτι μαζί με την 11χρονη βρίσκεται η μητέρα της, που σε κατάσταση σοκ κλειδώνεται στο μπάνιο, φωνάζοντας «δεν μου μένει πια ζωή». Οι πυροβολισμοί και τα ουρλιαχτά της τραγικής μητέρας αντηχούν στη γειτονιά, όπου ανήσυχοι οι κάτοικοι καλούν την Αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο φοιτητής κατευθύνεται στο δώμα του σπιτιού και βάζει φωτιά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούγεται ακόμη ένας πυροβολισμός. Ο 29χρονος στρέφει την κάννη του όπλου πάνω του και αυτοπυροβολείται. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που καταφθάνουν στο σημείο καταφέρνουν να περιορίσουν τις φλόγες, όμως μπροστά τους ξεδιπλώνεται το κουβάρι της φρίκης, με τα δύο ετεροθαλή αδέλφια να κείτονται νεκρά.

Ο πατέρας του δράστη αλλά και του θύματος, γνωστός γιατρός-μικροβιολόγος στο Αργος, είχε χωρίσει από τη μητέρα του 29χρονου εδώ και αρκετά χρόνια και είχε ξαναπαντρευτεί με μία αναισθησιολόγο, με την οποία απέκτησαν την 11χρονη Στέλλα. Τα αίτια που όπλισαν το χέρι του αδελφοκτόνου παραμένουν μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστα, όμως, καθώς τα κλειστά στόματα αρχίζουν να ανοίγουν, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα που φέρεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...