Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Εικόνα-σοκ δολοφονημένου Σύρου με το κινητό σφηνωμένο στο στόμα του!

❱❱ Κίνδυνος για αιματηρά αντίποινα μετά την άγρια συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία ενός Σύρου από ΑφγανόΟι αστυνομικοί εκφράζουν φόβους για επικείμενη αιματηρή βεντέτα στο hot spot της Μαλακάσας, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ Σύρων και Αφγανών που στοίχισε τη ζωή σε έναν Σύρο την περασμένη Κυριακή, με κίνητρο την κυριαρχία στον καταυλισμό και κυρίως τον έλεγχο του εμπορίου ναρκωτικών, αλλά ακόμα και το συσσίτιο!

Η «Espresso» φέρνει στο φως τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανάρτησε σε «κλειδωμένο» προφίλ σε social media μια από τις ομάδες που συνεπλάκησαν, στις οποίες απεικονίζεται ο νεκρός από το ξύλο Σύρος στο στόμα του οποίου οι δράστες είχαν σφηνώσει το κινητό του τηλέφωνο!

Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο 28χρονος Αφγανός, ο οποίος διαπιστώθηκε από την προανάκριση που διενήργησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ότι πολτοποίησε στην κυριολεξία το κεφάλι του άτυχου πρόσφυγα από τη Συρία και σφήνωσε το κινητό του στο στόμα του. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έφυγε αμέσως από τον καταυλισμό προς άγνωστη κατεύθυνση μετά το έγκλημα, μια και γνώριζε και ο ίδιος ότι πλέον κινδύνευε και η δική του ζωή από τους φίλους του δολοφονημένου πρόσφυγα, που θα τον αναζητούσαν για να πάρουν εκδίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Σύρου πρόσφυγα εκτιμούν ότι η συμπλοκή έγινε με αφορμή τα παιχνίδια κυριαρχίας στο hot spot της Μαλακάσας. Δηλαδή ποιος θα έχει το πάνω χέρι, κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών στο εσωτερικό του καταυλισμού, αλλά και τα καλύτερα πόστα.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι Σύροι και Αφγανοί διατηρούν μακροχρόνια κόντρα για τις θρησκευτικές διαφορές τους, που αφορούν ακόμα και την τήρηση τον νόμων του Ραμαζανίου, την οποία έφεραν μαζί τους από τους τόπους τους. Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια ομάδα Σύρων πέταξε έναν ζωντανό σκύλο στο κατάλυμα ενός Αφγανού, που φέρεται ότι παίζει ηγετικό ρόλο μεταξύ των συμπατριωτών του. Η κίνηση αυτή θεωρείται προσβλητική για έναν Αφγανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αντίδραση.

Ετσι δόθηκε η αφορμή να προκληθεί η συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αλλοδαποί, που άρχισαν να ξυλοκοπούνται με ιδιαίτερη αγριότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ο Σύρος πρόσφυγας, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για να δώσουν καταθέσεις και να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα, μια διαδικασία που απαιτεί πολλές ώρες, ενώ χρειάστηκαν πέντε διερμηνείς για να προχωρήσει η διαδικασία.

 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα