Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Κανονικά στην έδρα του ο εφέτης που ζήτησε εξαίρεση από τη δίκη του «Noor 1»

O εφέτης ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα να εξαιρεθεί από τη σύνθεση του δικαστηρίου που θα εκδικάσει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1» θα ανέβει κανονικά στην έδρα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά απέρριψε το αίτημα αποχής που είχε υποβάλει ο συγκεκριμένος εφέτης, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως η απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου ελήφθη ομόφωνα. Στη δήλωση αποχής που υπέβαλε ο εφέτης φέρεται ότι επικαλέστηκε το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και σε άλλο στάδιο με την υπόθεση του «Noor 1» και είχε εκφέρει σχετική κρίση. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δήλωσε κώλυμα, καθώς οι γνωρίζοντες λένε πως δεν ήθελε να κατηγορηθεί ότι ήδη είχε σχηματίσει άποψη για την πολύκροτη υπόθεση των 2,1 τόνων ηρωίνης που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα με το ναρκόπλοιο.

Ομως, τόσο η αρμόδια εισαγγελέας όσο και το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά αποφάσισαν πως δεν συντρέχει λόγος να απέχει από τη δίκη, η έναρξη της οποίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις 10 Οκτωβρίου. Ετσι, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο εφέτης καλείται μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του να κρίνει την πολύκροτη υπόθεση, αλλά και την τύχη των 13 κατηγορουμένων σε αυτή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα