«Βιτσιόζος» ο Γιάννης Αϊβάζης!

❱❱ Ο ηθοποιός μιλά για τη σειρά «Εγκλημα και πάθος» και τις ερωτικές σκηνές του επεισοδίου «Η απαγωγή»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Εγκλημα και πάθος» για τον Γιάννη Αϊβάζη! Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, με τον τίτλο «Η απαγωγή», που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1.
Υποδύεται έναν επιτυχημένο κτηματομεσίτη, τον Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Αλεξάνδρα Καλατζή (Στεφανία Γκουρνέλου), που καταλήγει στον θάνατο!

«Το μοιραίο πάθος που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα ερωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα» λέει στην «Espresso» ο ηθοποιός και προσθέτει: «Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις ερωτικές σκηνές, κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τις σκηνές με ρεαλισμό… Ηταν αρκετά δύσκολο, λοιπόν, να προσπαθείς να μεταφέρεις το πάθος και να πείσεις σκηνοθέτη και θεατές».

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Γιάννη Αϊβάζη σε πιο… soft ρόλους. Πόσο δύσκολο ήταν να μπει στην ψυχοσύνθεση του ήρωά του; «Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο. Βεβαίως, όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος και να μην επηρεάζομαι από τη μια ή την άλλη πλευρά. Σίγουρα ήταν δύσκολο να υποδυθώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ήταν από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές μου! Είχε τεράστιο ενδιαφέρον το να μπω στον τρόπο σκέψης του». Τον ρωτάμε αν φοβάται την κριτική, τι θα ειπωθεί για την ερμηνεία του μετά την προβολή του επεισοδίου. «Η δουλειά μου δεν είναι να ακούω σχόλια» μας λέει και προσθέτει: «Εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης. Για μένα δεν έχει σημασία αν ο ρόλος είναι ακραίος ή όχι. Ο ηθοποιός κάνει τέχνη, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει» λέει.

Πώς αντέδρασε η σύζυγος και συνάδελφός του Μαρία Κορινθίου, όταν την ενημέρωσε ότι θα υποδυθεί έναν βιτσιόζο άντρα σε ένα επεισόδιο με πολλές ερωτικές σκηνές; «Το μόνο που της είπα είναι ότι είναι λίγο ακραίο αυτό που κλήθηκα να κάνω» μας απαντά λακωνικά και κατόπιν αναφέρεται στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, με τον οποίο συναντώνται πρώτη φορά στο πλατό. «Οταν σου κάνουν μια πρόταση, τα πρώτα πράγματα που εξετάζεις είναι το κείμενο, ο χαρακτήρας που θα υποδυθείς και, φυσικά, το ποιος θα σε καθοδηγήσει. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Αρβανίτη και το ήθελα πάρα πολύ» τονίζει και συμπληρώνει: «Ηταν να συνεργαστούμε και το 2008, αλλά έκανα την “Παταγονία” στο Mega. Ετσι, τώρα που με προσέγγισε πάλι και με εμπιστεύτηκε για αυτόν τον ρόλο, ήταν μεγάλη μου χαρά».

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας, ο Γιάννης Αϊβάζης τοποθετείται και σε όσα έχουν γραφτεί για τη σειρά «Εγκλημα και πάθος», ότι δηλαδή μοιάζει με αντίστοιχες του εξωτερικού. «Το γούστο είναι υποκειμενικό και αυτό που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη είναι η μοναδικότητα που διακρίνει κάθε δουλειά του. Δεν θα σταθώ στα κακεντρεχή σχόλια… Εγώ ξέρω ότι η τηλεόραση έχει ανοίξει και πάλι για τους ηθοποιούς! Υπάρχουν πολλές σειρές μυθοπλασίας, κι αυτό είναι ό,τι καλύτερο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ, όταν πέθανε η μαμά μου, έκλαψα σε μια πιλοτή στη Θεσσαλονίκη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το απόγευμα της Παρασκευής (15/5)  βρέθηκε...