30.000 € πρόστιμο στον «άρρωστο» τοξοβόλο που τραυμάτισε ψιψίνα

❱❱ Ακριβά θα πληρώσει 64χρονος στον Αλμυρό Μαγνησίας την απάνθρωπη πράξη του να βάλει στο σημάδι με τη… βαλλίστρα του (!) το γατάκι της 25χρονης γειτόνισσάς του και να το τραυματίσει! Ο… τοξοβόλος κατάφερε να το πετύχει με ένα από τα βέλη του, όμως δεν τη γλίτωσε, αφού έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτριά του.

Η νεαρή κοπέλα μετέφερε τη γάτα της στον κτηνίατρο για να τη φροντίσει, καθώς ένα βέλος είχε καρφωθεί στο πόδι της, αλλά στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού, όπου έκανε καταγγελία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τον 64χρονο «Ρομπέν του Αλμυρού» για τραυματισμό ζώου και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατάσχεσαν τη βαλλίστρα του και 16 βέλη, και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι κάποιος άλλος πήρε τη βαλλίστρα του και χτύπησε το γατάκι, όμως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη και όρισε δικάσιμο για τις 12 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, είπα στην αστυνομία να κάνω μήνυση»

Η Χριστίνα Παππά αντιμετωπίζει απειλές από μία κοπέλα που βοήθησε και τη φιλοξένησε σε δωμάτιο που έχει στη Μύκονο.