Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Θρίλερ με νεκρό μπάτλερ και γιο επιχειρηματία

❱❱ Αγριο έγκλημα με ροζ αποχρώσεις! το πτώμα του άτυχου 25χρονου βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της βίλαςΣτο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στα είδη σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας με θύμα έναν 25χρονο μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα. Οπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό επειδή αρνούνταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του!

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 25χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της πολυτελούς βίλας της οικογένειας στην περιοχή των Ελαιώνων Πυλαίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στην άκρη του νήματος.

Ολα τα στοιχεία έδειχναν προς το πρόσωπο του γιου της οικογένειας, καθώς θύτης και θύμα την επίμαχη ημέρα βρίσκονταν μόνοι τους στην έπαυλη. Το 2017 οι εισαγγελικές Αρχές προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του νεαρού γόνου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υστερα από έναν χρόνο το βούλευμα «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», καθώς φέρεται ότι στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο οικιακό βοηθό. Μάλιστα, σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, αφού το θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του!

Αντιφάσεις

Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού, ενώ, σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, ο 25χρονος τοποθετήθηκε σκοπίμως και προσεκτικά στην πισίνα, ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξαρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως, όπως επισημαίνει το βούλευμα, έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από φίλη της, της οποίας ο άνδρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία, να πάει να ρίξει μια ματιά. Οταν έφτασε στη μονοκατοικία, ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Οπως προέκυψε από τις έρευνες, το επίμαχο Σαββατοκύριακο ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι, ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό, πλην του νεαρού μπάτλερ, είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος του με τον 28χρονο τότε γιο της οικογενείας, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...