Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Συνωστισμός για τον «άρχοντα» και τα «παιδιά των λουλουδιών»

❱❱ Στρατιά celebrities απόλαυσε τον Βοσκόπουλο να υποδύεται ξανά τον εαυτό του στο θρυλικό μιούζικαλΚυκλοφοριακό κομφούζιο στην Ιερά Οδό και στους γύρω δρόμους προκάλεσαν τα πλήθη που έσπευσαν την Κυριακή στο Gazi Theater για να απολαύσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο να υποδύεται και πάλι τον εαυτό του στο μιούζικαλ «Μαριχουάνα Stop!», σχεδόν μισόν αιώνα μετά την κυκλοφορία της ομώνυμης ταινίας στους κινηματογράφους.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες και γυναίκες, έφτασαν μαζικά έξω στο θέατρο με αυτοκίνητα, πούλμαν και μέσα μαζικής μεταφοράς, σχηματίζοντας τεράστιες ουρές. Λόγω του πλήθους, μάλιστα, έκλεισε για λίγα λεπτά ο κεντρικός δρόμος στο Γκάζι, με τους διερχόμενους οδηγούς να κάνουν… συναυλία με τις κόρνες τους. Ηταν η στιγμή που ολοκληρώθηκε η απογευματινή παράσταση και οι θεατές της ανακατεύτηκαν με εκείνους που περίμεναν απέξω για να παρακολουθήσουν τη βραδινή.

5313 gkerekoy arveler voskopoyloy 04112018

Η προχθεσινή διπλή πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη με τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου συνέπεσε με τα γενέθλια του σκηνοθέτη και παραγωγού του έργου Γιώργου Βάλαρη, ο οποίος υπογράφει και τη θεατρική διασκευή του. Ο ίδιος κρατά κι έναν από τους βασικούς ρόλους στο «Μαριχουάνα Stop!», εκείνον που υποδύθηκε ο Γιώργος Πάντζας στην ταινία του 1971.

5200 valaris papadimitrioy 04112018

5346 ntoreta papadimitrioy 04112018

Ο τελευταίος, μάλιστα, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα και συνεχάρη τον Γιώργο Βάλαρη για την ερμηνεία του. Τις εντυπώσεις κέρδισαν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία χόρεψε «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», όπως η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, η Βίκυ Κουλιανού, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Βαλέρια Κουρούπη, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Αρης Μακρής και ο Πέτρος Ξεκούκης.

5308 pantzas stilianopoyloy 04112018

Οσο για τον Τόλη Βοσκόπουλο, εμφανίστηκε τρεις φορές επί σκηνής με το μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη. Και στις τρεις το Gazi Theater σείστηκε ολόκληρο από τα χειροκροτήματα. Πρώτες και καλύτερες χτύπησαν παλαμάκια η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου και η κούκλα κόρη τους Μαρία, οι οποίες κάθονταν στην πρώτη σειρά. 

4969 bo valavani vasalos 04112018

Οπως ήταν επόμενο, η διπλή πρεμιέρα του «άρχοντα» στο «Μαριχουάνα Stop!» προσέλκυσε στο θέατρο μια στρατιά γνωστών προσωπικοτήτων ευρείας γκάμας, από την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη μέχρι την Εύα Κουμαριανού, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Ιωαννίδου τα ‘δωσε όλα ως χίπισσα

5125 maria ioanidoy 04112018

Το λέει η καρδούλα της Μαρίας Ιωαννίδου, γεγονός που φάνηκε ξεκάθαρα στη διπλή πρεμιέρα της παράστασης «Μαριχουάνα Stop!» στο Gazi Theater. Η δημοφιλής ηθοποιός και χορεύτρια, η οποία είχε παίξει και στην ομώνυμη ταινία πριν από 47 χρόνια, υποδυόμενη ένα παιδί των λουλουδιών, τούτη τη φορά δίνει σάρκα και οστά σε μια μεγάλη σε ηλικία, πλην όμως θεότρελη χίπισσα. Για τις ανάγκες του ρόλου της, μάλιστα, η Μαρία δεν δίστασε να χορέψει δυναμικά, όπως τότε, κάνοντας δύσκολες φιγούρες. Η ίδια εισέπραξε χειροκρότημα σε όλες τις εμφανίσεις της, ενώ κάποια στιγμή όταν αναφέρθηκε από τη σκηνή στον αείμνηστο Γιάννη Δαλιανίδη αποθεώθηκε από το κοινό.     

4996 sinatsaki thraskia 04112018

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...