Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα θεαματικά γενέθλια του Αδωνη και η… τουρτίτσα Θεοχαρόπουλου

1
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Με πυροτεχνήματα γιόρτασε ο Γεωργιάδης, δίπλα στο μωρό του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τι κοινό έχει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος του Κινήματος Αλλαγής με τον Αδωνι Γεωργιάδη της Ν.Δ.; 

Γεννήθηκαν την ίδια ημέρα. Μόνο που ο Θανάσης μόλις σαραντάρισε, ενώ ο Αδωνις αισίως έκλεισε τα 46.
Είχαν γενέθλια λοιπόν προχθές οι δυο τους, και φυσικά αυτός που τα γιόρτασε με θεαματικό, όπως πάντοτε, τρόπο καταλαβαίνετε όλοι ποιος είναι…

Με μουσική

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου και κολλητών του, έσβησε μια τούρτα-υπερπαραγωγή εν μέσω… πυροτεχνημάτων, ευχών και μουσικής. Αντιθέτως, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με μια λιτή τούρτα σοκολάτα που πάνω είχε κεράκια τα οποία έγραφαν «40» και δίπλα στο νεογέννητο μωρό του, χάρηκε τη βραδιά των γενεθλίων του στο σπίτι.

Καφέ με τα ΜΑΤ

❱❱Ο Βασίλης Κικίλιας, χθες το πρωί, μπήκε σε μια μεγάλη κλούβα των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας και ήπιε καφεδάκι με τους αστυνομικούς, που του εξήγησαν ακριβώς τι συμβαίνει στην πόλη και στα «καυτά» σημεία της.
«Οποιος θέλει να καταλάβει γιατί επικρατούν μπάχαλο και ανασφάλεια στην Αθήνα δεν έχει παρά να μπει σε μια κλούβα των ΜΑΤ και να μιλήσει με αυτά τα παιδιά» είπε ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της Ν.Δ., που ακολουθεί το δόγμα «ιδίοις όμμασι».

Οι κολλητές πήγαν στα μπουζούκια

❱❱Δυο κυρίες στα μπουζούκια. Οι κολλητές φίλες, η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη, πήγαν να ακούσουν τη Φωτεινή Βελεσιώτου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Λάτρεις αμφότερες των λαϊκών τραγουδιών και φίλες με τη Βελεσιώτου, δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το «παρών». 

Με μοντέρνο στήσιμο

❱❱Η βραδιά Μπακογιάννη είχε έναν σπουδαίο «φροντιστή». Το πολύ μοντέρνο και θεαματικό στήσιμο της εξέδρας, των φώτων και της τοποθέτησης του κοινού για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη οφείλεται στον σκηνοθέτη Γιώργο Νταούλη (μικρή φωτό), που είχε το γενικό πρόσταγμα.
Ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, σε μια αμερικανικού τύπου ομιλία στο Γκάζι, έδωσε το δικό του στίγμα για την προεκλογική καμπάνια του, μέσα από την οποία θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των πολιτών που κατοικούν στην Αθήνα.

(!)

Του έχει βγάλει άπειρες φωτογραφίες. Χθες, ήταν η ώρα να φωτογραφηθεί και μαζί του.
Μιλάμε για τον φωτορεπόρτερ Γιώργο Κονταρίνη, που χαιρέτησε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στη χθεσινή συνεδρίαση της Ν.Δ., και η σκηνή απαθανατίστηκε από τρίτο!

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κοσμοσυρροή για τον Παύλο Μαρινάκη

Κοσμοσυρροή για τον Παύλο Μαρινάκη

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ανοίγει» τα αγροκτήματα της Αττικής στο κοινό

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ανοίγει» τα αγροκτήματα της Αττικής στο κοινό

Μπέττυ Μπαζιάνα: Στο θέατρο χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα – Η βραδινή έξοδος με φίλη της

Μπέττυ Μπαζιάνα: Στο θέατρο χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα – Η βραδινή έξοδος με φίλη της

Ο Κώστας Τσουκαλάς στα γραφεία της «Espresso» : «Το ΠΑΣΟΚ δεν πατάει σε δύο βάρκες»

Ο Κώστας Τσουκαλάς στα γραφεία της «Espresso» : «Το ΠΑΣΟΚ δεν πατάει σε δύο βάρκες»

Η υπερατλαντική Γεωργία Σαμαρά χαμογέλασε ξανά

Η υπερατλαντική Γεωργία Σαμαρά χαμογέλασε ξανά

Βαφτίσια και χαρές για την οικογένεια του Στράτου Σιμόπουλου

Βαφτίσια και χαρές για την οικογένεια του Στράτου Σιμόπουλου